پیچد به مرغ و برنج خوشمزه دوم زندگی – Tue, 11 Feb 2020 PST

اگر دو چیز وجود دارد من معمولا در دست دارند در یخچال من آن مرغ پخته شده و برنج. من شده اند ساخت تغییرات مرغ و برنج دستور پس ما تازه داماد روز به طوری که شوهر من در نهایت احساس نیاز به آرامی به من اطلاع که دیگر انواع مواد غذایی وجود داشته است.

پس از آن لحظه ای از سعادت wedded من متوقف ساخت مرغ و برنج کاملا به عنوان اغلب, اما آن را هنوز هم یک شام اصلی در خانواده ما. در روز های اخیر یک مدرسه مشغول شب من مرغ پخته شده را در یک قابلمه خمره با سالسا, آناناس خرد شده و لوبیا سیاه و سفید و در نتیجه آبدار زبانه دار مرغ که من خرد شده و در خدمت بیش از برنج.

و من در بی زمانی که من متوجه شدم وجود دارد خواهد بود به اندازه کافی باقی مانده را به یکی از مورد علاقه من, وعده های غذایی روز بعد: مرغ سوخاری پیچد. الهام گرفته از غرب طعم این کاری ادامه داده اند که این بحران از یک chimichanga بدون سرخ کردن و سر و صدا.

مانده برنج مخلوط با یک معجون خوش طعم از پودر فلفل قرمز, زیره سبز, سیر و نمک قبل از اضافه را با خرد شده و یا خرد شده, مرغ, گوشت خوک و یا گوشت گاو.

دشت گوشت کار می کند فقط خوب است اما گوشت که شده مزه دار شده با طعم دهنده های دیگر (مانند سالسا مرغ را از شب قبل) است که فوق العاده خوشمزه است. فقط مطمئن شوید که طعم نمی برخورد با غرب الهام گرفته از مواد تشکیل دهنده (teriyaki یا مرغ کاری نه ممکن است بهترین انتخاب برای این ظرف).

بهترین بخشی از این دستور غذا (علاوه بر خارج-از-این-جهان طعم و مزه) آن است که unfussy. در میان چیزهای دیگر, دستور العمل های تماس برای یک قوطی لوبیا سیاه و سفید, قطعه قطعه سبز و پیاز و گشنیز تازه و آبلیمو.

اما وجود داشته اند که در آن شب من از فقط در مورد همه چیز و اضافه نیروی دریایی لوبیا, تکه پیاز زرد خشک شده گشنیز و یک چلپ چلوپ از بطری آب لیمو. این کاری ادامه داده اند و هنوز هم معلوم شد کاملا الهی و خانواده من gobbled آنها را به عنوان معمول است.

مرعوب نمی شود لیست مواد تشکیل دهنده مدت. شانس هستند شما فقط در مورد همه چیز را در دست خود را در یخچال ادویه کشو و شربت خانه. و اگر شما نمی بداهه نوازی – که زیبایی این بسیار سازگار دستور است که امتداد چند پست باقی مانده به دیگر تمام عیار پنج زنگ غذا.

مرغ سوخاری پیچد

اقتباس از melskitchencafe.com

1 فنجان برنج پخته شده گرم یا در دمای اتاق

3/4 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز

1 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز زمین

1/2 قاشق چای خوری نمک سیر

1 فنجان پخته خرد شده یا خرد شده, مرغ, گوشت خوک و یا گوشت گاو

1 می توانید لوبیا سیاه و سفید, شستشو داده و خشک

2 پیاز سبز ریز خرد شده

1/2 قرمز یا فلفل سبز خرد شده

1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده

آب از 1 لیمو ترش

2 فنجان پنیر خرد شده

1 فنجان خامه ترش

10-12 burrito به اندازه چیپس آرد

نچسب اسپری پخت و پز

اختیاری toppings: خامه ترش, رب, قطعه قطعه آووکادو خرد شده کاهو و غیره.

در یک کاسه بزرگ مخلوط, برنج, پودر فلفل قرمز, زیره سبز, سیر و نمک است. اضافه کردن مرغ, سیاه, لوبیا, سبز, پیاز, فلفل, گشنیز و آب آهک. به آرامی مخلوط.

گسترش سخاوتمندانه قاشق مربا خوری از خامه ترش کردن مرکز هر یک از نان ذرت مکزیکی و سپس نم نم با پنیر. ترتیب مرغ و برنج مخلوط در بالای خامه ترش و پنیر پایه.

برابر یک طرف از نان ذرت مکزیکی بیش از پر کردن توسط طرف دیگر ترک می رسد از بسته بندی باز. به آرامی فشار دهید هر یک از بسته بندی به پهن کردن کمی.

حرارت کتری نچسب یا ماهی تابه حرارت متوسط به بالا و اسپری سخاوتمندانه با اسپری پخت و پز. محل پیچد درز سمت بالا و پایین بر روی کتری و طبخ تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد حدود 2 تا 4 دقیقه.

اسپری بالای هر بسته بندی و تلنگر. طبخ برای دیگر 2-4 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی و پر داغ است.

خدمت ساده و یا در بستری از کاهو خرد شده. بالا و با خامه ترش و سالسا, قطعه قطعه آووکادو و یا دیگر پر کردن را انتخاب کنید.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.dehec.su

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>