Tabla خیابان پارک پاسگاه به ارمغان می آورد هندی کرایه از یک سطح بالاتر به زمستان در پارک

من تا به حال یک ولع مصرف برای pani پوری. آخرین باری که من زیاده روی در این هندی ترین خیابان کالاهای اساسی بود که در چات خانه در جنوب OBT و آن کار را انجام داد. این بار من نقش برآب کردن به جای زیاد به من نزدیک تر – Tabla در زمستان در پارک. من همیشه دوست داشتم Tabla از زمان من بررسی جهانی-منطقه اصلی در سال 2008 به زمانی که آنها به ارمغان آورد در آشپز, Ian Piamonte, برای اضافه کردن چینی و غذاهای تایلندی به منو در 2015. Piamonte, است از سمت چپ اما یکی ثابت از طریق سال بوده است آشپز Sajan پریم. حتی زمانی که Shabber Chowdhury زد آشپزخانه در آن روز های اولیه آن بود Prem مواد غذایی که تحت تاثیر قرار – من می دانم که چون Chowdhury هرگز در آشپزخانه در هر یک از اوایل بازدیدکننده داشته است. نه داش علی کسی است که ساخته شده Tabla با نام تجاری آن است که امروز هر چند او را سریع به ستایش صاحب نورا جین برای افشای بسیاری از اسرار پخت و پز او به او. به تازگی Prem شده است هزینه های بسیاری از وقت خود را در خیابان پارک پاسگاه. این یک خوش تیپ فضای این گوشه داخل مغازه ها در پارک همیشه بوده است – فقط در حال حاضر آن را به یک رستوران که فقط شایسته آن جذبه بلکه در خدمت بهترین مواد غذایی هند در این شهر است. و اجازه ندهید کسی به شما بگوید در غیر این صورت.

ترک خوردگی پوسته از آن ظریف سرخ شده پوری; spooning در سیب زمینی-نخود خمیر; پاشش زبانه دار شیرین-pani into the void – هر یک از این اقدامات افزایش سطح راحتی به یک نقطه که چات خانه را تفسیر نمی تواند کاملا رسیدن. خیابان به سوانک Prem ثابت می کند او یک دست ماهر در آشپزخانه. شما نمی خواهد پیدا کردن تندوری لغو احکام صادره ی گوشت بره ($32) که plusher یا بره seekh کباب ($18) با عطر و طعم تر. هیچ افراطی در لبه های آن شاداب سیلندر یا نه. او palak ghosht ($19) با استخوان-در تکه های بز پخته در سالاد اسفناج و redolent تاپیک من سر wobbling مانند راسل پیترز: “بیش از حد خوب است. Tooooo خوب!” من blurted به خودم در من به طور ناگهانی هل-سیر و میخک معطر ، و یک بار دیگر پس از پاره پاره کردن سیر-فلفل قرمز نان (5 دلار) به حرکت شبیه چمچه زنی, ضخیم, گلچهره سس: “ذهن-انفجار!”

برای بزرگنمایی کلیک کنید Tabla Winter Park - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • Tabla زمستان در پارک

وجود دارد بالقوه برای Tabla برای تبدیل شدن به بسیار خود ما Gymkhana, Brigadiers یا Junoon و Prem است ومیگوید ما نزدیک تر و نزدیک تر است. اما او در حال حرکت جانبی نیز توسط غذا برای گیاه خواران نیز بودند که پایبند به یک فوق العاده-رژیم غذایی سخت گیاهی – پیاز و سیب زمینی و سیر و هویج و یا هر گونه مواد غذایی دیگر کنده شده از زمین ممنوع است. پپ حتی در خدمت besan chilla ($14.99) مورد پسند کرپ ساخته شده از آرد نخودچی خدمت با سیب زمینی کاری raita انبه ترشی و پودینگ برنج. من هرگز آن را دیده ارائه شده در هر رستوران هندی قبل از در حال حاضر. اگر شما به تاریخ xèo یا okonomiyaki یا um, مرزه کرپهای به این را امتحان کنید. آنها یک ثابت در هند فصل بارانی و باید در طول ماست. از سوی دیگر aloo paratha ($5) – خدمت با بسیاری از همان طرف به عنوان به خوبی به عنوان برخی از chutneys – فوق العاده است هر زمان از سال است.

هر چند آنها هرگز انتخاب اول من چینی و تایلندی گزینه های نیز ارائه شده است. اگر شما به مرغ Tso (16 دلار) برای ناهار ارتقا به سمت هند و چین سرخ شده با برنج ($16). آن را نبرد-تست شده است. و اگر وجود دارد یکی ظرف است که سزاوار به حمله و حمله با گرسنه قدرت آن را Prem را پودینگ تافی مهم ($7.99). آن می آید با یک خانه ساخته شده از چای لاته بستنی است که ارزش مبارزه با وجدان خود ،

برای بزرگنمایی کلیک کنید Tabla Winter Park - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • Tabla زمستان در پارک

من باید به ذکر است که در حالی که ناهار خوری اتاق نگاه فوق العاده دلربا من کاملا آماده برای پرش به در-رستوران ناهار خوری. گفت: من با وانت رفته اند بسیار روان با ادب میزبان با پوشیدن ماسک و دستکش. به علاوه آنها در حال اجرا برخی از غذای آماده ویژه – صرف $20 و 10 درصد; صرف $50 و 20 درصد. آنها حتی در پرتاب افتخاری دسر مانند گلاب jamun و راس malai. در Tabla که فقط به نام ضربت زنی کسب و کار.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>