رستوران صنعت مانند بسیاری دست و پنجه نرم با چه پست-COVID-19 به نظر می رسد مانند

این مشکل به عنوان بسیاری از رستوران به دیدن آن است که در حالی که دولت بوده است سریع به پرش به نجات برخی از صنایع, مهمان نوازی بوده است که عمدتا نادیده گرفته شده است.

“من احساس می کنم برای صنعت هواپیمایی, من, واقعا, آیا, اما, جایی که صدای ما صنعت” Lachance گفت. “ما در حال متنوع; چه طنین انداز برای جف فولر جوی و Earls نیست چه طنین انداز کوچک indie مرد با 10 نفر از کارکنان.”

آنچه به نظر می رسد طنین در لحظه است SaveHospitalityCa که توابع به عنوان یک مانیفست و یک تماس با اسلحه. آغاز شده توسط Andrew Oliver از الیور و Bonacini و جان Sinopoli و اریک Joyal از Ascari, گروه, آن را تلاش در کشمکش کسانی متنوع صداها به منسجم صنعت پیام. تا کنون بیش از 1000 رستوران در سراسر کشور امضا کرده اند و آن را به نظر نمی رسد که کاهش پایین. محلی یک گروه تماس خود ادمونتون مستقل مهمان نوازی جامعه (از جمله کسب و کار به عنوان معمول کمی آجر, آبی, بشقاب, کسی که شام میخورد و Sabor در میان بسیاری از) ظهور کرده است تا در توییتر ارائه راه حل های ممکن است.

با رستوران های کانادا اشاره کرد که خدمات مواد غذایی نشان دهنده چهار درصد از تولید ناخالص ملی و کاهش فروش نزدیک به 20 میلیارد دلار وجود دارد بسیاری در خطر است. SaveHospitalityCa است که نشان می دهد چند چیز را به کوسن این مجازات ضربه از جمله اجاره یخ و بخشایش برنامه وام. گزینه های دیگر واقعا قابل اجرا اگر رستوران ها و میخانه ها برای زنده ماندن به تابستان; بسیاری مبهوت همه گیر خواهد شد و هنوز هم تحت, اما ممکن است یک شانس برای نجات دیگران.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im