آیا شما نگاه به جلو به روز ولنتاین یا به طور کامل بیم آن من چیزی را روز به عنوان شیرین به عنوان می تواند باشد: red velvet کرپ کیک.

ساخته شده با لایه بر لایه ابریشمی کاکائو بوسید کوکوی و شیرین پوشش پنیر خامه این کیک جشن فقط به عنوان خوشمزه به عنوان آن خیره کننده است.

خمیر ساخته شده با آشپزخانه کالاهای اساسی از آرد و شیر و تخم مرغ و شکر و روغن و پودر کاکائو و وانیل و نمک مخلوط به راحتی در یک مخلوط کن. که برای امضای مخمل قرمز رنگ, قرمز, ژل رنگ آمیزی مواد غذایی اضافه شده است.

کوکوی مانند پنکیک نازک به طوری که آنها را می خواهید به چرخش در اطراف خمیر را به طور مساوی پوشش پان نوعی رامی. این می تواند برخی از مورد استفاده قرار گرفتن به و من معمولا با نوشتن چند به عنوان طعم تست.

اما شما به سرعت می خواهید به استفاده از آن. و آنها لازم نیست که کامل باشد که همه آنها انباشته و فقط ژولیده لبه نشان می دهد.

این کوکوی تنهایی نیست بیش از حد شیرین و یا شکلاتی بنابراین لذیذ پر از پنیر خامه پوشش می افزاید کامل نیش از شیرینی. اضافه کردن به که توت های تازه و نم نم پودر شکر که پس از اتمام کردن کیک.

شکلات نوتلا و خامه خواهد بود خوشمزه شده بیش از حد. آنها همچنین می تواند در خدمت به صورت جداگانه و پر و نورد با هر کدام از گزینه های ذکر شده را چشمگیر ولنتاین روز صبحانه را برای یار خود را یا خودتان.

Red Velvet کرپ کیک

اقتباس از completelydelicious.com.

برای کوکوی:

2 2/3 فنجان شیر کامل

2 فنجان آرد همه منظوره

4 عدد تخم مرغ بزرگ

1/4 فنجان + 3 قاشق غذا خوری شکر

1/4 فنجان روغن نباتی

3 قاشق غذا خوری ژل قرمز رنگ آمیزی مواد غذایی

2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو شیرین نشده

2 قاشق چای خوری وانیل

1/8 قاشق چای خوری نمک

کره برای پوشش پان نوعی رامی

برای پر کردن پنیر خامه ای:

8 اونس پنیر خامه ای در دمای اتاق

1/4 کره بدون نمک در دمای اتاق

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

خرج کردن از نمک

1 1 /2 فنجان پودر شکر

1 قاشق غذا خوری شیر

برای خدمت:

پودر شکر

تازه و انواع توت ها (توت فرنگی, زغال اخته, تمشک)

به کرپهای:

ترکیب کرپ مواد را در مخلوط کن و پالس حدود 10-15 ثانیه یا تا زمانی که کاملا ترکیب شده است. قرار دادن نان کرپ خمیر را در یخچال به مدت 1 ساعت اجازه می دهد تا حباب به فروکش. این را حفظ خواهد کرد کرپهای از لاستیک و همچنین از پاره شدن زمانی که شما آنها را طبخ. خمیر را حفظ خواهد کرد تا زمانی که 48 ساعت.

به آرامی کره کوچک نچسب تابه و حرارت بیش از حرارت متوسط. در مرکز تابه بریزید اندک 1/4 فنجان از خمیر و انتخاب کنید تا تابه و چرخش به کت به طور مساوی. کوک برای حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که بالا به نظر می رسد خشک و لبه ها شروع به بیرون از تابه.

اجرای یک کفگیر در کل لبه کرپ و تلنگر. آشپزی برای 30 ثانیه بیشتر. اسلاید کرپ بر روی یک بشقاب و ادامه ساخت کوکوی تا زمانی که خمیر از بین رفته است. در حالی که crepes خنک کننده تهیه پنیر پر کردن.

برای پر کردن:

در یک کاسه متوسط, ضرب و شتم پنیر خامه ای و کره تا کرکی. مخلوط وانیل خرج کردن از نمک و سپس ضرب و شتم در پودر قند نصف فنجان در یک زمان. اضافه کردن قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید تا مخلوط صاف و خامه.

به جمع آوری کیک:

وقتی کوکوی کاملا سرد جای یکی کرپ بر روی یک صفحه گرامافون خدمت و گسترش حدود یک آید تپه قاشق غذاخوری پنیر خامه ای پر روی کرپ. جای دیگری کرپ در بالا و گسترش دیگر آید تپه قاشق غذاخوری پر کردن. تکرار تا زمانی که همه کوکوی استفاده می شود.

با پوشش پلاستیکی بپیچید و لرز برای حداقل 1 ساعت. برای خدمت به گرد و غبار با پودر شکر در صورت دلخواه و بالا با توت تازه.

آدری و آلفارو را می توان در رسید spoonandswallow@yahoo.com.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.dehec.su