اورلاندو رستوران صنعت در خطر بزرگ است. در اینجا راه هایی برای کمک به

برای بزرگنمایی کلیک کنید Chef Joe Creech of Hunger Street - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • آشپز جو Creech از گرسنگی در خیابان

امنیت و ثبات و تداوم در حال شکننده سازه در بهترین زمان اما در این قبر جهان جدید همه ما خودمان را پیدا کنید در خوب همه آنها اما در هم شکسته.

اقتصادی انشعابات COVID-19 احساس بودن در سراسر هر صنعت از هوافضا به چاپ و نشر و که شامل حق در اینجا در اورلاندو هفتگی.

“ما به سادگی نمی باید یک مسیر رو به جلو با ما کامل کارکنان و درآمد را به شدت به خطر بیافتد” گفت: اورلاندو هفتگی ناشر گراهام جارت. (این شرکت امیدوار است به rehire آن furloughed اعضای هیات هنگامی که اقتصاد تثبیت شده تا حدودی.) این یک احساس مشترک در سراسر کار تقسیم به خصوص در رستوران که در آن COVID-19 حدت ساخته شده است که چشم انداز بسیار تلخ.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Restaurateurs Sue and Jason Chin - ROB BARTLETT

  • راب Bartlett
  • رستوران سو و جیسون چانه

“این بدون شک شده است و تلاش ما تا کنون تجربه کرده اند می گوید:” Jason چانه اجرا می شود که عقاب میخانه ریس Mezcaleria و Seito سوشی بلدوین پارک با همسر خود شکایت کند. “با توجه به, شدید, طبیعت چه برخوردی است آن را ترک کرده است کسب و کار با چند گزینه برای نگه داشتن هر کس شاغل در سطح است که ما حتی در هفته گذشته است.”

جو Creech که اجرا می شود از گرسنگی در خیابان Tacos در فربنکس خیابان پژواک چانه را پریشانی.

“من نگران هستم در مورد ارائه برای خانواده و کارکنان از طریق روز سگ از تابستان است. ما باید مردم را به سفارش بایگانی اطلاعات و تحویل از ما تحویل همکاران. به عنوان آن می ایستد در حال حاضر ما در یک سوم ما به طور منظم کسب و کار. نمی توانید زنده ماندن طولانی مانند این که” Creech می گوید.

در واقع بسیاری از رستوران ها (به عنوان از مطبوعات زمان) بسته اند خود را به اتاق ناهار خوری به ناهار خوردن در خدمات و چرخد و به بایگانی اطلاعات و ارائه مدل. بسیاری از آنها حتی ارائه منظقه خدمات پس مشتریان مجبور به خارج شدن از اتومبیل های خود را.

در واقع, آن را سخت به فکر می کنم از هر رستوران در شهر است که قصد ندارم به به/تحویل مسیر با توجه به انجام و یا می میرند شرایطی که در آن آنها خود را پیدا کنید. حتی Shopaholic, a high-end omakase خانه در اودوبان پارک در حال ساخت انتقال با وجود دانستن آن را پایدار رویکرد طولانی مدت.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Mark Berdin, Lordfer Lalicon, Jennifer Banagale hamming it up

  • علامت Berdin, Lordfer Lalicon جنیفر Banagale همینگ آن

“راستش ما می تواند این کار را برای چند ماه آینده چون ما کوچک می گوید:” Lordfer Lalicon که همراه با علامت Berdin و جنیفر Bañagale اجرا می شود نه صندلی اودوبان پارک سوشی نقطه. اما او می افزاید: “من نمی توانم تصور آنچه در آن می خواهم برای رستوران دیگر.”

تبدیل به یک شبح آشپزخانه یک عکاسی در اندازه گیری در هیچ رستوران می تواند به حفظ خود را بر این نوع رویکرد بسیار طولانی است. این تلاش و آور یک در است که فقط به نگه داشتن سر خود را بالای آب.

Momofuku امپراتوری دیوید چانگ فکر می کند و حتی تلاش بیهوده است خواستار آن “fool’s gold.” او همچنین در توییتی با مشخصه bluntness “ما آنقدر افتاد.”

روی عکس کلیک کنید dave_chang.png

به طور طبیعی شرکت های بزرگ مورد حمایت رستوران ها و کسانی که با جیب سرمایه گذاران پشت سر آنها هستند و در مراتب موقعیت بهتری برای مقاومت در برابر این مارپیچ رو به پایین. متاسفانه, که می تواند به معنای بازگشت به بسیار بی مزه رستوران چشم انداز است.

“آنچه مرا نگران می گوید:” جیمز ریش برنده جایزه آشپز نورمن ون آکن “آیا این امکان بسیار واقعی است که کوشا و با استعداد مردم در 30s و 40s خود را خرد خواهد شد از نظر مالی با این بیماری همه گیر. و آن را می رود به دنبال آن ممکن است خیلی شیرین کاری رشد ما گل های کسب و کار مهمان نوازی. ما نیاز به این کارآفرینان برای ادامه نبرد در برابر حد وسط و شرکت های بزرگ blandness.”

برای بزرگنمایی کلیک کنید Chef Norman Van Aken - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • آشپز نورمن ون آکن

اما شرکت های بزرگ-اجرای رستوران ها نیز در یک موقعیت بهتر کمک به کارکنان خود را در یک زمان بی سابقه بود. خوزه آندرس’ ThinkFoodGroup شرکت در پشت Jaleo در دیزنی چشمه راه اندازی یک کارمند پشتیبانی صندوق e-کارت هدیه برنامه به موجب آن همه فروش درآمد حاصل از e-کارت های هدیه (در حال حاضر در دسترس در 20 درصد تخفیف) تقسیم خواهد شد به طور مساوی با نیمی از رفتن به سوی گسترش کارمند پرداخت و مزایا و نیم دیگر رفتن به شرکت ThinkFamilyFund فراهم می کند که کمک های مالی به کارکنان و خانواده های آنان است.

دیگران مانند Chelsie Savage مناسب و وحشی و خلوتگاه کافه در حال میداد بدبینی و despondence و دو برابر را در ماموریت خود و ارزش های اصلی به منظور بالا بردن سلامت جامعه سرچشمه به عمل است.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Sanctum Cafe owner Chelsie Savage - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • خلوتگاه صاحب کافه گنده, وحشی

“این دیوانه در راس یک کشتی با 100 نفر از کارکنان به دنبال شما برای جهت که ما راه رفتن به این بی سابقه زمان” وحشی می گوید: “اما ما در حال کار در سراسر ساعت به مراقبت از جامعه ما در این زمان است.”

“به معنای واقعی کلمه یک شبه هر سه از رستوران ها (مناسب و وحشی و دو خلوتگاه کافه) ابداع خود را در مدل های کسب و کار و اجرا در سیستم عامل های مختلف به انجام درست آن.”

در علاوه بر این به ارائه برو سفارشات منظقه وانت و تحویل – اجرا شده توسط رستوران ها’ در خانه, کارکنان, نه یک شخص ثالث تحویل خدمات – Savage راه اندازی شد realdamngoodfood.com یک سفارش آنلاین پلت فرم برای خانواده-سبک و قبل از بسته بندی و فله وعده های غذایی.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Henry Moso - FAIYAZ KARA

  • Faiyaz کارا
  • هنری Moso

هنری Moso های جیمز ریش نامزد دریافت جایزه آشپز Kabooki سوشی می گوید او را در حالت زنده ماندن. Moso خواهد شد Kabooki سوشی شن و ماسه دریاچه آخر این هفته (اگر مقامات نیست, دستور, رستوران, تعطیلی دیر) پس از کسب و کار کاهش یافته است بیش از 80 درصد و تمرکز در یک زمان فرفره تغذیه 600-plus کارکنان زیادی غذاهای گیاهی در تمپا.

“اگر من می تواند انجام این کار به صورت هفتگی و سپس ، حداقل من می توانید استخدام یک زن و شوهر از من آشپز,” او می گوید.

اما COVID-19 نیز منجر به لغو کنوانسیون اجتماعات بزرگ و حوادث است که واقعا صدمه دیده کامیون مواد غذایی اپراتورها مانند Jimmy Nguyen و Chau Vo آسیایی نان.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Jimmy Nguyen & Chau Vo - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • Jimmy Nguyen & Chau Vo

“تقریبا تمام حوادث ما لغو شد تا ماه ژوئن” Vo می گوید. “ما نمی هر گونه منبع درآمد و علاوه بر کامیون مواد غذایی. ما فقط امضا به تمام خدمات تحویل, اما زمان پردازش است که مصرف بیش از پیش بینی با توجه به هجوم حساب های جدید در سیستم های خود را.”

داغ آسیایی نان راه اندازی خواهد شد در Grubhub مارس 20 است و به دنبال ارائه takeout و وانت سفارشات اما گرفتاری خود را فقط بر نیاز فوری مالی برای کمک به کامیون مواد غذایی اپراتورها و صاحبان رستوران ها به طور یکسان.

“دولت باید بس فروش, مالیات, مالیات حقوق و دستمزد و آب و برق تا زمانی که ما می تواند به طور معمول می گوید:” چهار بار جیمز ریش نامزد دریافت جایزه آشپز هری Pulapaka شاهی رستوران در دولند. “صاحبخانه باید به اجاره امتیازات و یا چشم پوشی به خصوص اگر دولت ایدز آنها را به نوبه خود با محرک تخفیف.”

برای بزرگنمایی کلیک کنید Hari Pulapaka - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • هری Pulapaka

این هفته انجمن ملی رستوران خواسته است دولت فدرال برای 145 میلیارد دلار در مستقیم کمک به رستوران برای کمک به کارکنان پرداخت و همچنین deferments در اجاره/اجاره/پرداخت وام مسکن 100 میلیارد دلار فدرال حمایت کسب و کار بیمه وقفه (کسب و کار بسیاری از سیاست های حذف بیماری های همه گیر), 135 میلیون دلار در اورژانس بیکاری کمک 45 میلیارد دلار در وام های مقرون به صرفه و 35 میلیارد دلار در توسعه جامعه بلوک کمک های مالی.

برخی از حالت های دیگر از کمک های مالی برای رستوران ها:

اما همانطور که با هر گونه وام مرور از طریق یک نرم افزار می تواند یک بیزانس روند. کوین اودانل اجرا می شود که این قصاب محلی و بازار, ایوان بزرگ Fin غذاهای دریایی آشپزخانه و به زودی به باز راسل در Ivanhoe است خدا را شکر برای هر گونه کمک های اقتصادی اما همچنان محتاط است.

“چقدر نوار قرمز مورد نیاز خواهد بود برای دریافت کمک به کارگران تحت تاثیر قرار? چه زمان واقعی قاب ؟ با زمان, محیط, کسب و کار کوچک صاحبان و کارکنان خود را ندارد و لوکس از زمان.”

زمان نیز از اهمیت به جاستین کیم, یک رستوران که باز یک سوشی مفهوم خوشمزه Wok فضا در شرق استعماری درایو. Coronavirus است او را به تجدید نظر در برنامه های خود را.

“آن را ساخت من تجدید نظر کند. چه نگرانی من بیشتر است قادر به باز ما و نمی دانستند که این بیماری همه گیر به پایان خواهد رسید.”

آن می تواند هفته می تواند باشد اما در میان همه این عدم قطعیت ها نیاز به کمک های ما و پشتیبانی در حال حاضر بیشتر از همیشه.

در اینجا راه ما از رستوران رفتن های عمومی می تواند کمک به این حیاتی مکان جلسه در جوامع ما:

  • ادامه تشویق رستوران. عملا هر رستوران در شهر در حال حاضر ارائه می دهد takeout, منظقه وانت و یا تحویل. برخی حتی پیشنهاد قبل از وعده های غذایی بسته بندی شده و خانواده به سبک بخش.
  • اجتناب از شخص ثالث تحویل خدمات به عنوان آنجا که ممکن است. آنها ممکن است ارائه تحویل رایگان به مصرف کننده اما آنها را در یک کمیسیون سنگین از رستوران ها. بسیاری از رستوران ها باید خود را در خانه کارکنان اجرا تحویل. بنابراین تماس رستوران برای اولین بار قبل از رفتن به بارگذاری می خورد, Grubhub, Doordash یا Postmates.
  • نکته سخاوتمندانه.
  • خرید کارت های هدیه و رستوران کالا.
  • Reschedule رستوران رزرو برای تاریخ بعد به جای لغو آنها آشکار است.
  • در نظر گرفتن امضای این طومار درخواست رهبران دولت برای صرفه جویی در امریکا, رستوران.

پس چه آینده نگه دارید ؟ چه کسی می داند, اما من به این می گویند: هیچ کس در این صنعت نیست و برای یک ثانیه معتقد است COVID-19 نمی خواهد برای همیشه لطفا برای تغییر چهره این شهر رستوران چشم انداز است. واقعیت تاسف است که برخی از مورد علاقه ما موسسات خواهد شاتر برای خوب و همه چیز را خیلی بدتر از قبل از آنها بهتر است.

این یک افتضاح حقیقت است.

می گوید ون آکن “این شکل از ما در زندگی اجتماعی است که تبدیل nanoseconds به نظر می رسد. آنچه که غیر قابل تصور بود یک هفته پیش طبیعی جدید است. و آن ain’t my نوع طبیعی است.”


با توجه به کروناویروس (COVID-19) همه گیر تمام کافه ها و کاباره ها در فلوریدا بسته شد در 17 مارس برای 30 روز. همانطور که از 18 مارس مرکزی فلوریدا رستوران ها هنوز باز برای بایگانی اطلاعات و تحویل و فروشگاه های مواد غذایی در حال باز کردن در ساعت محدود. دنبال دستورالعمل CDC و اورنج کانتی مشاوره در ایمن ماندن.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>