چاشنی مواد غذایی خود را ؟ بزرگ! ادویه خود چدن? خوب – اما همچنین … تهدید آمیز است. من نمی توانم به شما بگویم که چگونه بسیاری از زمان ما تا به حال خوانندگان سوال در مورد ادویه – یا reseasoning یا نگهداری ادویه – خود را در دیگچه و دیگر وسایل آشپزی آهن.

من آن را دریافت کنید. وجود دارد بسیاری از پارانویا و اطلاعات غلط از جمله اینکه آیا ظرف صابون را خراب کردن آن (نوچ) و چه نوع چربی استفاده کنید برای ایجاد این لایه محافظ. در اینجا برخی از راهنمایی برای کمک به شما آن را همه بفهمند:

آنچه در آن است. ادویه چیزی است که اتفاق می افتد زمانی که چربی ها گرم می شود به یک نقطه است که باعث می شود آنها را به سازماندهی مجدد به چیزی شبیه یک پوشش پلاستیکی و پیوند به فلز. که پوشش صاف و نرم و صاف اجازه می دهد برای مواد غذایی به راحتی از آزادی از تابه. چدن است که “اصلی وسایل آشپزی نچسب می گوید:” مارک کلی مدیریت روابط عمومی در لژ نام تجاری مترادف با وسایل آشپزی آهن.

اغلب چربی های آمده از روغن های اگر چه با توجه به آنچه شما با استفاده از هر چیزی از چربی بیکن به کوتاه شدن می تواند کمک به چاشنی. من می خواهم این توضیح از نویسنده کتاب آشپزی آن Byrn از او به تازگی منتشر شده “کتری عشق”: “نفت بهترین دوست به کتری. آن را نگه می دارد و از آن محافظت می شود غیر قابل نفوذ به رطوبت که ممکن است علت آن را به روست. فکر می کنم از روغن در دیگچه مانند مرطوب کننده بر روی پوست خود را. … گرما به علاوه روغن ایجاد زنگار می کند و کتری خود را به طور طبیعی نچسب.”

بسیاری از چدن خرید شما می آید preseasoned. این بدان معناست که شما می توانید شروع به پخت و پز در آن حق دور. برای دیدن اینکه آیا شما پان چاشنی خوبی cook’s Illustrated توصیه این آزمون: حرارت 1 قاشق غذا خوری روغن روی حرارت متوسط در یک کتری برای 3 دقیقه و سپس سرخ کردن تخم مرغ. اگر هیچ sticking خود را چاشنی خوب است.

آن را بهبود می بخشد با سن. اگر شما ترس از پخت و پز در چدن چرا که شما نمی خواهید به یک ظرف غذا تا ادویه که این روش اشتباه است. بیشتر به شما طبخ در چدن بیشتر ادویه خواهد ساخت. در آن طول می کشد زمان ، “این یک روند طبیعی” کلی می گوید. “شما باید صبور باشید.”

اگر شما بدانم که آیا, پرنعمت و یا جدیدتر-تولید چدن بهتر است در شرایط چاشنی آن بستگی دارد. مسن قطعه شده اند که با استفاده از تعداد زیادی و به خوبی مراقبت خواهد شد که فوق العاده تاسیس چاشنی. اما کسانی که موروثی دیگچه (و همچنین برخی جدیدتر بوتیک مارک) تمایل به صاف تر از تسلیم فعلی بیشتر زبر-ظاهر چدن.

با توجه به Byrn, “تسلیم گواه است که این ادویه در تابه شانس بهتری برای رسیدن به شکاف و فرم خود مانع در برابر آب اگر سطح نیست صاف به عنوان شیشه ای.” است که می گویند شما نمی توانید فصل صاف کتری اما شما باید آگاه باشید از پتانسیل تفاوت اگر آن را طول می کشد.

حفظ آن است. برای حفظ ادویه و روغن و تابه بعد از هر بار استفاده آن بازگشت به سوز روی حرارت متوسط کم پس از تمیز کردن (نگاه کنید به زیر) و سپس با مالش آن را با روغن و حوله کاغذی تا آن را صاف و براق با هیچ قابل مشاهده باقی مانده است. کلی می گوید شما می توانید کت خود نگهداری روغن در فر 200 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه ،

همانطور که برای چه نوع روغن برای استفاده Byrn توصیه می کند که حداقل اشباع شده از جمله کلزا و ذرت و سويا و آفتابگردان و دانه کتان. Cook’s Illustrated بالا انتخاب بذر کتان به دلیل آن است که سریع تر در ایجاد یک با دوام تر چاشنی.

آفتابگردان و روغن سویا (تسلیم با استفاده از سویا در آن وسایل آشپزی) خوب است, گزینه های مقرون به صرفه. اگر شما ترجیح می دهند به استفاده از گوشت خوک سوختگی هشدار برای پاک کردن هر گونه بیش از حد بر روی سطح پس از آن رفتن نیست فاسد در کابینه خود را.

حتی اگر شما در زمان کوتاه و نمی تواند reheat تابه حداقل پاک کردن بر روی یک لایه نازک از روغن قبل از شما قرار داده پان دور سنباده آن را تا هیچ لکه های چرب باقی می ماند.

آیا نمی شود ترس از اذیت نمودن آن است. “خوشحال کتری که در پشت اجاق گاز در حال حاضر برای مراقبت, صحبت, مورد, مورد نیاز,” Byrn می نویسد. “اما آیا چنان وسواسی در مورد این فرایند است که شما در حال ترس از استفاده از کتری خود را. یک دلیل وجود دارد که آهن دیگچه جان سالم به قرن ها. آنها کمی مقاومت در برابر سوء استفاده اما واقعا درک coddled بیش از حد.”

برخی از صابون ملایم ظرف را حذف کنید و ادویه هنگام تمیز کردن. همچنین بعید است به خراش و یا رنده کردن با ظروف فلزی از آنجا که ما ایجاد کرده ایم آن را از نظر شیمیایی پیوند به چدن. بر خلاف آنچه شما ممکن است گفته چاشنی خوبی در تابه می تواند ایستادن به غذاهای اسیدی مانند گوجه فرنگی و سس به یک حد خاص.

برای حفاظت از ادویه و جلوگیری از طعم فلزی در مواد غذایی خود را cook’s Illustrated توصیه به محدود کردن زمان برای طبخ غذاهای اسیدی به 30 دقیقه و سپس از بین بردن این مواد غذایی بلافاصله. جدی می خورد رئیس آشپزی مشاور J. کنجی Lspez-Alt همچنین نشان می دهد دور ماندن از مایع پخت و پز بر اساس ظروف چدن تا چاشنی خوبی تاسیس شده است.

اما اگر شما آسیب آن همه از دست داده است. عنوان کلی را دوست دارد به می گویند: “ترک هیچ آهن پشت سر گذاشت.” اگر قطعه خود را آسیب دیده اند و یا نادیده گرفته شده و یا شما را نجات برخی از که بوده است و چسبناک “شما همیشه می توانید احیای آنها است.” وجود انواع استراتژی برای سلب و reseasoning چدن. را انتخاب کنید آنچه با این نسخهها کار بهترین برای شما.

وقتی که می آید به پرداختن به تکه های کوچک از زنگ کلی توصیه می کند با استفاده از پشم فولاد به مالش آن را قبل از اقدام با reseasoning. تسلیم ترجیح روش برای پاک کردن ادویه نفت یا ذوب کوتاه کردن سبزیجات بیش از همه در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید آن را پخت در وسط دندانه دار کردن فر در 350 درجه به مدت یک ساعت با یک ورق فویل آلومینیوم زیر برای گرفتن هر میگذرد.

در صورت لزوم تکرار کنید تا چاشنی است که در آن شما می خواهید آن را به. برای او بخشی Byrn cranks فر به 500 درجه پالتو کتری با یک قاشق غذاخوری روغن دستمال مرطوب کردن بیش از حد و bakes آن را وارونه به مدت یک ساعت بیش از فویل.

اگر شما واقعا آزار کتری, شما نیاز به شروع از ابتدا با سلب ادویه و رفتن را از طریق چند دور از بازگرداندن آن است. دوباره استراتژی های متفاوت در مورد چگونه به ادویه از جمله با استفاده از خود-قابلیت تمیز کردن خود را فر. Cook’s Illustrated هر چند ترجیح میدهد با استفاده از یک اسپری در فر کننده. برای کمتر-شرایط شدید اتمام تسلیم راهنمای عیب یابی.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de