خانه پخته شده دلخوشیها: سرآشپزها محلی و یک mixologist به اشتراک گذاری دستور العمل های خود را برای ظروف و کوکتل – Tue, 07 Apr 2020 PST

در هفته گذشته بخش مواد غذایی, اعضای اسپوکن و مساحت آن در آشپزی و صنعت خود را به اشتراک گذاشته شربت خانه ملزومات و چرا در این موارد لازم است. سرآشپزها چاد سفید و ریکی وبستر نیز ناخواسته به اشتراک گذاشته و دستور العمل های خود را فاقد گلوتن میت لوف و خمیر ترش ماکارونی بود.

از آنجا که وجود دارد هیچ جایی برای اجرای آنها در مواد غذایی آن باعث این هفته غذا از ویژگی های, و, به غذا در خانه, کامل, Blake کالدول او می افزاید: سرکه سبزیجات تفت داده شده سارا Kitchings کمک سه کرپ دستور العمل های امیلی, Crawford, شلاق تا tiramisu و زک فولرتون مخلوط کردن نه یکی بلکه دو کوکتل.

شما در حال خوش آمدید. در اینجا دستور العمل های خود را – bon appetit و به سلامتی!

Gluten-free, میت لوف

Chad White, آشپز/مالک, Zona بلانکا جزر و مد بالا خرچنگ نوار و TT قدیمی آهن آبجوسازی و BBQ

3/4 پوند گوشت خوک زمین

3/4 پوند زمین سینه

2 عدد تخم مرغ

2 فنجان گوشت خوک panko یا زمین chicharones (گوشت rinds)

2 قاشق غذا خوری فلفل سیاه

2 قاشق غذاخوری گرانول سیر

1 فنجان خرد شده سس گوجه فرنگی ترشی

12 قطعه از بیکن زد تخت (من با استفاده از یک ملاقه)

1/2 فنجان TT قدیمی آهن آبجوسازی و BBQ کانزاس سس BBQ

4 قاشق غذاخوری خردل زرد

6 قاشق غذا خوری Spiceology عسل habanero ادویه rub

مخلوط همه مواد (به جز بیکن خردل و Spiceology rub) واقعا خوب و به شکل یک قرص نان حدود 4-توسط-10 اینچ. مالش خارج از قرص نان با خردل زرد.

لایه تمام بیکن بر روی یک ورق سینی کشیده و با هم تداخل دارند هر قطعه توسط 1/4 اینچ. جای قرص نان در بیکن و برابر برش بیکن به محکم بسته بندی گوشت قرص نان. ماساژ به پایان می رسد به بیکن هم بچسبند.

فصل را با دقت همه طرف با Spiceology rub. محل میت لوف بیکن درز سمت پایین در یک Traeger و دود برای 1 ساعت در 325 درجه و یا تا زمانی که دمای داخلی می رسد 155 درجه است. (این نیز می تواند پخته شده در فر در 350 درجه).

هنگامی که با استفاده از یک دماسنج بررسی درجه حرارت در همان سوراخ به جای تست در نقاط مختلف است که می تواند آب را به اجرا. اگر شما می خواهید بیشتر دود کاهش دما به 250 درجه و دود برای حدود 2 ساعت است.

کشش از سیگاری و اجازه دهید آن را به بقیه برای 15-20 دقیقه قبل از برش.

خمیر ترش ماکارونی

ریکی وبستر منابع کسب و کار/آشپز مشاور Sysco اسپوکن

2 فنجان آرد همه منظوره

1 2/3 فنجان آرد سمولینا (اگر شما لازم نیست سمولینا شما می توانید با استفاده از یکی دیگر از 2 فنجان آرد همه منظوره)

1/3 فنجان خمیر ترش استارت

4 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق

2-3 قاشق غذاخوری آب دمای اتاق

ترکیب آرد را در یک کاسه بزرگ و یک چاه عمیق. اضافه کردن استارت و ترک خورده تخم مرغ به خوبی. با استفاده از یک چنگال, ترکیب تخم مرغ و استارتر در حالی که به آرامی به کار در آرد از دو طرف.

هنگامی که آن را دشوار می شود برای مخلوط کمپرسی بر روی یک ضد و اضافه کردن تا 3 قاشق غذاخوری آب ورز و کار تا زمانی که تمام آرد گنجانیده شده است.

این را برخی از زمان و خمیر خواهد شد بسیار سفت و سخت اما باید همه با هم آمده و بسیار محکم بسته شده/صاف است. شما می خواهید این طوری ماکارونی خود را خوب toothsome نیش زدن به آن است.

زمانی که گنجانیده شده و صاف و اجازه دهید آن را استراحت در مبارزه برای 30 دقیقه. در ادامه به مخلوط کردن به مدت 5 دقیقه برای اطمینان از صافی و مواد تشکیل دهنده به خوبی گنجانیده شده است.

تقسیم خمیر را به چهار به صورت جداگانه بسته بندی هر بخش محکم با پلاستیک و ذخیره در یخچال برای حداقل 24 ساعت. رول برش و یا پر کردن به میل خود. درمان به عنوان هر گونه عادی خمیر ماکارونی. جوش در به شدت شور آب که مزه آب دریا.

سرکه سبزیجات تفت داده شده

بلیک کالدول آشپز اجرایی Commellini و مستغلات

سرکه:

1/4 فنجان روغن زیتون

1/4 فنجان سرکه بالزامیک

2 قاشق غذا خوری عسل

1 بهار رزماری

4 عدد آویشن

2 حبه سیر خرد شده

1 قاشق غذا خوری تکه های شیلی

سبزیجات:

1 پیاز قرمز پوست کنده و برش را به حدود 1 اینچ مربع

1 پوند کدو برش به ضخامت 3/4 اینچ دور

2 قرمز فلفل کشت و دنده حذف گوشت را به برش حدود 1 اینچ مربع

1/2 پوند crimini یا قارچ دکمه نصف

نمک

فلفل سیاه

فر قبلا گرم به 400 درجه اگر همرفت یا 425 درجه اگر معمولی گرما. در یک کاسه بزرگ مخلوط سرکه و عسل و شیلی دانه و روغن زیتون. شکستن رزماری بنیادی در مکان های مختلف و اضافه کردن آنها را با آویشن و حبه سیر خرد شده. هم بزنید و به سرکه و اجازه دهید آن نشسته در حالی که شما آماده سازی سبزیجات است.

در همان کاسه به ترشی اضافه کردن برش سبزیجات و جای خود را به کت با سرکه و سپس انتقال سبزیجات برای پوست-صف پخت تابه (این کمک خواهد کرد جلوگیری از باقی مانده سرکه از سوختن در تابه). نم نم با نمک و سپس گرد و غبار با چند اتومبیل از فلفل. مطمئن شوید که سبزیجات دارای مقدار زیادی از فضا; اگر نه با استفاده از یک دوم پان به گسترش آنها را به طور مساوی.

کباب 15-25 دقیقه بررسی doneness به دنبال سادگی سبزیجات سرخ در حالی که هنوز برخی از نیش می زنند. در نهایت آن را به تماس خود را به عنوان شما می دانید آنچه شما می خواهم. در صورت نیاز آن را خوب به استفاده از یک کاردک به تلنگر سبزیجات در نیمه راه از طریق فرایند پخت و پز.

دقت حذف تابه را از فر اجازه می دهد برای خنک برای 1 تا 2 دقیقه حذف گیاه ارتوپدی و سپس انتقال به یک کاسه خدمت.

کوکوی

سارا Kitchings سرآشپز شیرینی و شمع در جنگل

1 فنجان آرد همه منظوره

1/4 قاشق چای خوری نمک

6 قاشق غذا خوری آب

1 فنجان شیر کامل

2 عدد تخم مرغ

1 قاشق چای خوری وانیل

3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

اضافه کردن آرد و نمک را در یک کاسه ماهوت پاک کن زدن و تنظیم آن را کنار گذاشته است. اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده مایع به یک کاسه و یا ماشین مخصوص مخلوط کردن, ماهوت پاک کن زدن و یا مخلوط و به تدریج اضافه کردن مواد خشک; مخلوط کنید تا به ثبت و صاف است.

پیش گرم کردن خود را در تابه روی حرارت متوسط; توصیه میکنم یک تابه نچسب برای سهولت. اضافه کردن 1/4 – 1/2 فنجان از خمیر را به تابه. رول پن به خمیر را در یک لایه نازک و طبخ کوه در می رم یک بار. کوکوی نازک پنکیک بنابراین اولین کلوچه نیست همیشه بهترین است. سعی در نگه داشتن!

بهترین چیز در مورد آن هیجان زده است که آنها همه کاره است. در اینجا برخی از مورد علاقه من تغییرات – استفاده به عنوان بسیاری از پر کردن به عنوان شما می خواهم برای هر کرپ. دریافت خلاق و سعی کنید خود را بیش از حد.

لیمو تمشک کرپ

لیمو کشک:

1/2 فنجان شکر تقسیم

3 قاشق غذاخوری لیمو

3 زرده تخم مرغ

1 تخم مرغ

1/2 فنجان آب لیمو تازه (2-3 لیمو)

5 قاشق غذاخوری کره

سس تمشک:

2 فنجان تمشک (یخ زده یا تازه)

2 قاشق غذا خوری آب لیمو

1/4 فنجان به اضافه 2 قاشق غذا خوری شکر

برای لیمو کشک: در یک کاسه متوسط, ماهوت پاک کن زدن با هم 1/4 فنجان شکر و زرده تخم مرغ و تخم مرغ است. در یک رسانه سس تابه اضافه باقی مانده 1/4 فنجان شکر و آب لیمو و مزه. را به پایین جوش روی حرارت متوسط. اضافه کردن آب لیمو در یک جریان آهسته به مخلوط تخم مرغ, دستگاه های همزن به طور مداوم. انتقال به ظرف سس و طبخ تا زمانی که ضخامت تکان دهنده به طور مداوم. هنگامی که ضخیم اضافه کردن کره 1 قاشق غذا خوری در یک زمان تکان دهنده به ترکیب. اجرای لیمو کشک از طریق جریمه مش صافی; این مرحله اختیاری است اما آن را تولید کند صاف و خوب کشک.

برای سس تمشک: اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده را به یک ماهی تابه متوسط و طبخ را روی حرارت متوسط تا ضخیم را به میل خود. فشار در صورت دلخواه.

به خدمت قاشق کشک بر روی کرپ سپس برابر و یا رول کرپ. بالا با سس تمشک.

ماساچوست باغ کرپ

2 فنجان سیب تکه (حدود 1/2 اینچ)

2 قاشق غذا خوری کره

1 قاشق غذا خوری آب لیمو

1/4 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده

1/2 قاشق چای خوری نمک

1 قاشق چای خوری دارچین

4 اونس پنیر خامه ای

ماساچوست, باغ سیب, شربت

گردو خرد شده گزینه

ذوب کره را در یک ماهی تابه. اضافه کردن سیب, شکر قهوه ای, آب لیمو, نمک و دارچین. در روغن سرخ کرده تا زمانی که سیب ها نرم و سس ضخیم است مانند یک گرم کارامل. انتقال سیب را در یک کاسه و اضافه کردن پنیر خامه ای. مخلوط کنید تا ترکیب شده است. مخلوط را نگاه آبریزش اما این شرکت خواهد شد تا زمانی که آن را سرد می شود. پس از سرد, قاشق را به یک کرپ بریزید و یا آن را رول و چاشنی زدن با Athol باغ شربت. اضافه کردن گردو خرد شده در صورت دلخواه.

شکلات کرپ

موس شکلات:

2 فنجان semisweet chocolate chips

2 1/2 فنجان خامه سنگین تقسیم

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

سس شکلات:

1 فنجان semisweet chocolate chips

3/4 فنجان خامه سنگین

برای موس: اضافه کردن 2 فنجان خامه سنگین در یک کاسه مخلوط و محل آن را در یخچال و فریزر. اضافه کردن تراشه های شکلات و 1/2 فنجان خامه سنگین در ماهی تابه ذوب شکلات کم حرارت متوسط تکان دهنده به طور مداوم. مراقب باشید که بیش از حد گرم شکلات خود را و یا آن را از هم جدا کنید. متناوب, شما می توانید آن را ذوب بیش از دو دیگ بخار. پس از شکلات ذوب شده است و صاف آن را حذف از گرما و اضافه کردن وانیل. اجازه دهید شکلات سرد به مدت حداقل 5 دقیقه. شما همچنین می توانید نگه دارید و تکان دهنده به کمک آن سرد و تر ، گرفتن کرم از یخچال و فریزر و شلاق آن را تا زمانی که سفت است. ریختن (فولد) در سرد شکلات با یک کاردک لاستیکی و لرز تا مجموعه.

برای سس: اضافه کردن مواد تشکیل دهنده را در یک ظرف سس و ذوب با حرارت کم. دوباره به مراقب باشید بیش از حد شکلات خود را و یا آن را از هم جدا کنید. متناوب, شما می توانید آن را ذوب بیش از دو دیگ بخار.

به خدمت قاشق موس بر روی کرپ سپس برابر و یا رول کرپ. بالا با سس شکلات.

Tiramisu

امیلی Crawford, پخت و قنادی مدیر خوردن گروه خوب و Doughlicious

6 بزرگ زرده تخم مرغ

3/4 فنجان شکر

3/4 فنجان شیر کامل

32 اونس ماسکارپونه یا پنیر خامه ای در دمای اتاق

مزه از 1 نارنجی

1 1/2 فنجان اسپرسو یا قهوه قوی در دمای اتاق

1/2 فنجان هویج یا آب زردآلو

3, کیسه, Pepperidge Farm Milano Cookies

1/4 فنجان هلندی-فرآیند پودر کاکائو

شکلات تلخ و شیرین, برای اصلاح,

خط 8 اینچ مربع ظرف پخت با بسته بندی های پلاستیکی ترک 3-اینچ برآمدگی در همه طرف. را پر کنید در یک کاسه بزرگ با آب یخ.

را کاستارد: ماهوت پاک کن زدن زرده تخم مرغ و شکر را در یک دولایه کاسه مجموعه بیش از یک ماهی تابه به سختی آب نهفته (زنهار کاسه آب را لمس) تا شکر حل می شود. به آرامی ماهوت پاک کن زدن در شیر و طبخ دستگاه های همزن به طور مداوم تا کاستارد نور و کف آلود در حدود 10 دقیقه (یک دماسنج داخل مخلوط باید ثبت نام 170 درجه).

حذف کاسه از قابلمه و در کاسه آب یخ; ماهوت پاک کن زدن تا کاستارد سرد است حدود 1 دقیقه. قرار دادن ماسکارپونه و مزه پرتقال را در یک کاسه بزرگ. ریختن (فولد) کاستارد به ماسکارپونه با یک کاردک لاستیکی تا تقریبا ترکیب شده و سپس ماهوت پاک کن تا فقط صاف (نه overmix یا کاستارد خواهد بود دانه دانه).

ترکیب اسپرسو و هویج را در یک کاسه کم عمق. در یک زمان غوطه کوکی ها در اسپرسو مخلوط تا زمانی که خیس اما نه خیس; ترتیب دو ردیف از حدود پنج کوکی ها در هر ظرف پخت. گسترش یک سوم از ماسکارپونه کاستارد بیش از کوکی. تکرار با یک لایه دوم از اسپرسو-غوطه ور کوکی ها تنظیم آنها در جهت مخالف است.

بالا با دیگر یک سوم از کاستارد. تکرار با باقی مانده کوکی ها متناوب جهت. گسترش باقی مانده بریزید و گرد و غبار با پودر کاکائو. با پوشش پلاستیک بسته بندی; در یخچال به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب. قبل از خدمت حذف پلاستیک و اصلاح فر شکلات در بالا با یک سبزی peeler.

کرک سروان.

زک فولرتون mixologist جدول 13 رستوران و Whiskey Bar

3 برش مبهم خیار

2 اونس کاپیتان مورگان سفید رم (4 قاشق غذاخوری)

1 اونس سه ثانیه و یا شربت ساده (در واقع چیزی شیرین و مرکبات) (2 قاشق غذاخوری)

1 اونس آب آهک (آهک تازه است اما آن را یک بیماری همه گیر) (2 قاشق غذاخوری)

اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده برای یک کوکتل تکان دهنده, تکان دادن و فشار به شیشه مارتینی یا بریزید و تمام مواد را با هم بیش از یخ و خوب هم بزنید. برای پرماجرا اضافه مبهم هالاپینیو.

Unnamed کوکتل

زک فولرتون

1 بهار رزماری

2 اونس Tanqueray جین (4 قاشق غذاخوری)

1 اونس آب لیمو (2 قاشق غذاخوری)

3/4 اونس شربت ساده (1 1/2 قاشق غذا خوری)

2 خط تیره انگستورا bitters

جین و bitters لزوما معمولی آیتم های خانگی اما این است که هنوز ساده-برای-را بنوشید. اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده برای یک کوکتل تکان دهنده, تکان دادن و فشار به شیشه مارتینی. این نوشیدنی جفت خوبی با gluten-free, میت لوف.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im