مواد غذایی, یادداشت ها, Feb. 15

مایک و Treena Popowich صاحبان Popowich گوشت واقع در 6853 170 سنت Ryan گارنر/ادمونتون ژورنال رایان گارنر / ادمونتون ژورنال

از کارشناس هنرهای رزمی به بازاریابی پسر به قصاب.

این مسیر که مایک Popowich از Popowich گوشت شرکت را انتخاب کرد هر چند آن را در زمان کمی زمان کمتر و سپس او فکر آن خواهد بود.

“این طرح به بازنشسته در 55 و رفتن به یک مواد غذایی-رشته های مرتبط” می گوید Popowich بود که یک عضو کانادایی ملی تکواندو تیم تا اواسط 20s. “من تبدیل این 50 سال پس از آن اتفاق می افتد کمی سریعتر است. در کار به عنوان یک دارویی هرزه من در حال حرکت به عقب و جلو بین تورنتو و ادمونتون و در پایان بر روی هواپیما برای دو هفته از هر ماه. که کمی از حد, بنابراین من سمت چپ این شرکت ثبت نام در یک دوره آموزشی در کودکان, دانشکده, و من گوشت برش گواهی.”

اضافه کردن یک دکان قصابی البته در NAIT همراه با یکی دیگر از آموزش غذا مربیان کوین Kossowan و جف Senger و Popowich شد در نهایت قادر به باز کردن خود قصاب مغازه در اواسط ماه اکتبر سال گذشته است. مغازه واقع در غرب پایان همسایگی در گرگ بید پلازا در حال حاضر تبدیل به چیزی از یک مرکز جامعه با توجه به Popowich. وجود دارد هیچ آرمان به رشد فراتر از آن, به خصوص اگر شما را Popowich را تصور از ادمونتون به عنوان یک جامعه مبدل به عنوان یک شهر بزرگ است.

“زمانی که من زندگی می کردند در تورنتو وجود دارد یک قصاب فروشگاه در هر محله و ادمونتون فقط ندارد که. مغازه ها که ما عالی هستند هر چند من احساس نمی وجود دارد هر گونه رقابت بین ما. آنچه ما می خواهیم به یک فروشگاه که در آن وجود دارد می تواند به خوبی تعامل بین کارکنان و مشتریان به عنوان بین مشتریان. من فقط زمان این عکس شنبه گذشته در طول مشغول کشش که در آن احتمالا چهار یا پنج گروه از افراد مختلف صحبت می کردند و اجتماعی که آنها را خرید. واقعا خوب بود و چیزی است که ما می خواهم برای دیدن در فروشگاه.”


مایک و Treena Popowich صاحبان Popowich گوشت واقع در 6853 170 سنت Ryan گارنر/ادمونتون ژورنال

رایان گارنر / ادمونتون ژورنال

این Popowich گوشت شرکت چیزی است که از ترکیبی. این مدرسه قدیمی قصاب فروشگاه با آرایه ای از آماده به طبخ موارد و همچنین در مورد تخصص از همکاران مانند El Gringo Salsas و غذاهای مردم Perogy شرکت ، و MotleyQue ادویه جات ترشی جات و سس. نه همه چیز شما را در پشت پیشخوان آلی است اما Popowich مفتخر است به اشاره است که همه چیز به صورت محلی از منابع اخلاقی و پایدار کشاورزان برآورد که 90 درصد از خرده فروشی اقلام آمده از ادمونتون با دیگر 10 درصد از در آلبرتا.

“ما قطعا مدل در مدرسه فروشگاه. اگر کسی می خواهد یک استیک یا کباب برش در یک راه بسیار ویژه و یا گوشت خوک تاج کباب ما می توانید انجام دهید که. تمام چیزهایی سنتی که در حال بازگشت به مد. اما همچنین ما پر سینه مرغ شنیسل مرغ پر شده, گوشت خوک tenderloins است که شما می توانید انتخاب کنید تا در یک مشغول شنبه شب هنگامی که شما در حال اجرا بچه ها به فوتبال و سپس پاپ در فر.”


مایک و Treena Popowich صاحبان Popowich گوشت واقع در 6853 170 سنت Ryan گارنر/ادمونتون ژورنال

رایان گارنر / ادمونتون ژورنال

مانند بسیاری از قدیمی مدرسه قصاب مغازه های Popowich گوشت شرکت یک خانواده سازمانی است. Popowich و همسرش Treena در فروشگاه اکثر روزها با خانواده مصرف در تعدادی از وظایف را به عنوان به خوبی. تنها غیر خانواده کارمند چیزی از مشهور محلی و مواد غذایی و وبلاگ نویس و مادام العمر قصاب Elyse Chatterton.

“او در اینجا سه تا چهار روز در هفته کمک به دریافت این فروشگاه در حال اجرا” Popowich می گوید. “Elyse شروع در کسب و کار زمانی که او 14 بنابراین او به ارمغان می آورد بسیاری به فروشگاه از نظر من یادگیری از او.”

Popowich گوشت شرکت در 6853 170 سنت; ساعت شنبه تا جمعه ساعت 11 تا 6 بعد از ظهر و پنج شنبه از 10 صبح تا 5 بعد از ظهر مغازه بسته است در روز یکشنبه و دوشنبه.

منطقه 102 آغاز بکار

وجود دارد تغییرات جریان در ادمونتون مرکز شهر.

در سطح بالای بازار درست در کنار فیلم و تئاتر است که به تازگی افتتاح منطقه 102 شرح داده شده توسط سام یانگ دلتا هتل ها به عنوان یک gastropub متمرکز در یک مزرعه به جدول رویکرد است.

“چه ما در حال تلاش برای ایجاد چیزی منحصر به فرد برای منطقه مرکز شهر” یانگ توضیح می دهد. “ما به راحتی مواد غذایی مانند همبرگر nachos در و سیب زمینی سرخ شده و ما با استفاده از تمام مواد تشکیل دهنده محلی از مکان هایی مانند Irvings مزرعه تازه Morinville مستعمره و Meuwly است. ماهی خمیر با استفاده از محلی آبجو از ما شیپور خاموشی سزار مخلوط های خیار شور به همراه زیتون jalapenos و ترشی آن را به تعادل است.”

یانگ امتیاز به آرایه ای از آبجو محلی (فال دم خم چوب و وضعیت در میان آنها) و صنایع کوکتل برنامه با یک اندازه گیری از غرور بلکه آواز می خواند ستایش از میخانه را کمبوچا به عنوان به خوبی.

“به جای آن از محلی به من رفت و با MotherLove تخمیر از Okanagan. آن را متعادل شیرین است زنجبیل طعم و کاملا منحصر به فرد و غیر الکلی جایگزین برای مهمانان ما. ما واقعا می خواهید این فضا به جنسیت خنثی و مردم را به احساس راحت برای رسیدن به عنوان مهمان و برای ترک به عنوان دوستان شما.”

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.dehec.su