سبزی خشک دریافت رپ بد, اما آنها می تواند عطر و طعم نیروگاهی – سه شنبه, 24 Mar 2020 PST

گیاهان خشک شده باید تمایل به جمع آوری گرد و غبار در شربت خانه. شما خرید یک شیشه از آنها استفاده کنید و سپس آنها را فراموش و یا فقط شیب به آنها گهگاه. اما در حال حاضر که آشپز خانه در حال تبدیل شدن بیشتر به کابینت های خود از ضرورت آن زمان به نگاهی نزدیک تر به آن دسته از گیاهان خشک شده.

Jekka McVicar اجرا می شود که یک گیاه در مزرعه در انگلستان و نوشته است هفت کتاب در مورد این موضوع می گوید که برای بهتر یا بدتر آشپزی مقامات موفق شده اند در indoctrinating ما که لایو بهتر است. “من می دانم که مردم فکر می کنم تازه بهترین است” او می گوید: اما “با این وضعیت همه ما در حال رفتن به در خشک شده است برای رفتن به ضروری است.”

در اینجا برخی از چیزهایی که در ذهن داشته باشیم هنگامی که شما شروع به بیرون کشیدن آن کوزه:

مقدار مناسب. سبزی خشک هستند قوی تر از تازه است. به عنوان McVicar توضیح می دهد که شما در حال کوچک شدن و ترانسفورماتور برگ که تشدید عطر و طعم می دهد و شما بیشتر گیاه در هر قاشق چای خوری از تازه است. اگر شما در حال مبادله خشک شده به صورت تازه و ارشاد متفاوت است و اغلب در هر نقطه از یک چهارم تا نیمی از این مقدار است ، McVicar گیاه عاشق که او خم بیشتر نسبت به نیم. اگر شما مطمئن نیستید در شروع با یک مقدار کوچکتر و بیشتر اضافه کردن به عنوان شما را مشاهده کنید مناسب. “این بسیار آسان تر برای نابود کردن یک وعده غذایی را با یک خشک گیاه از شاخ و برگ گیاهان تازه,” او می گوید.

فرشته Gregorio صاحب SpiceSuite در واشنگتن طول می کشد کمی متفاوت است. “من یک فرد هستم که باور ندارد در قوانین” او می گوید. استفاده از هر مقدار شما فکر می کنم بهترین کار می کند. که ممکن است بستگی دارد چگونه گیاهان هستند بنابراین یک نفخه. “بوی خود را بهترین حس” گریگوری می گوید. “کمک خواهد کرد که راهنمای شما هنگامی که شما در حال رفتن را از طریق شربت خانه خود را.”

او احتیاط در مقابل رفتن به دریا در نعناع ، “بیش از حد از آن می تواند پایمال کردن یک ظرف.”

جایی که آنها واقعا درخشید. “سبزی خشک نیاز به گرما و رطوبت و در حدود دو برابر زمان پخت و پز برای توسعه کامل عطر و طعم” نویسنده کتاب آشپزی و آشپزی مربی اندرو Schloss نوشت: در واشنگتن پست در سال 1995. “همین دلیل است که گیاهان خشک شده ترجیح داده می شوند در طولانی-ظروف پخت و پز. زمان یک سبک قدیمی سس پاستا انجام شده است نهفته گیاهان خشک شده در آن را باید به اوج خود رسید و mellowed شده در عطر و طعم در حالی که قدرت از همان گیاه تازه را که باید صرف شده است قبل از.”

بنابراین در نظر گیاهان خشک شده به عنوان MVPs در سس ها سوپ و خورش. McVicar فکر می کند خشک مریم گلی با این نسخهها کار به خصوص به خوبی در میت لوف. به حداکثر رساندن طعم شکستن برگ های خشک را بین انگشتان دست خود را قبل از اضافه کردن آنها را به یک دستور غذا.

دیگر استفاده می کند. اگر شما در حال ساخت خود را vinaigrette بازی شیر یا خط در خرج کردن گیاهان خشک شده. برای یک یونانی الهام گرفته سالاد نخود من می خواهم برای من همیشه شامل پونه کوهی را در سرکه به جلو پانسمان. McVicar یک فن از ریحان خشک شده را در سرکه بریزید.

به خصوص اگر شما خشک خود را به یک صفحه از Gregorio. او تایید rehydrating گیاهان خشک شده را در سرکه بالزامیک و روغن زیتون و یا روغن برای استفاده در پستو و یا آنچه که او خواستار یک “chimichurri-ish” سس. ترکیب آنها را با هر تازه ممکن است شما را در دست داشته.

اگر شما فقط کار با سبزی خشک, Gregorio نشان می دهد جفت شدن آنها را با چیزی مانند مرکبات یا شراب برای اضافه کردن ابعاد. احساس نمی مانند سبزی خشک تنها برای خشک پاک. و نترس به ترکیب و مطابقت با سبزی خشک استفاده کنید با هم.

پخت. سبزی خشک هستند ایده آل برای اضافه کردن در برای مخلوط کردن خود را استاندارد نان. نم نم آنها را در بالای focaccia یا ریختن (فولد) آنها را به مورد علاقه خود را بدون مخلوط کردن اجاق هلندی دور. مخلوط با روغن زیتون و کمی Parmigiano-Reggiano گیاهان خشک شده می تواند گرد و غبار سحر و جادو خود را در پیتزا.

به طور مشابه, کماج طول می کشد به خوبی به گیاهان است. McVicar نعمت اسطوخودوس. آویشن و رزماری در حال گزینه های بیش از حد. احساس رایگان برای آزمایش ساخت با طعم قند مورد علاقه خود را با خشک گیاه است.

تزریق. این می تواند به عنوان اساسی به عنوان ساخت, ساده, چای گیاهی. McVicar باعث می شود چای مریم گلی و رزماری و یک ترکیب آویشن و نعنا یا مریم گلی. سعی کنید 1/2 قاشق چای خوری سبزی خشک در هر 1 فنجان آب.

خشک گیاهان طبیعی برای طعم پودینگ, آیا است که شما منجر به یک پودینگ یا بستنی. McVicar بسیار توصیه خلیج در بستنی است که او می گوید باعث می شود آن را مانند طعم “واقعا شیک شکلات سفید.”

نظر خود را برای خشک کردن. وقتی که می آید به گیاهان خشک شده شما نه فقط محدود به آنچه که شما می توانید خرید در فروشگاه. اگر مثل من شما باید یک زن و شوهر از گیاهان در حیاط خلوت خود را که باید رونق با وجود غفلت (و یا به دلیل از خود گذشتگی!), فکر می کنم در مورد خشک شدن فضل. یک روش سریع و آسان شامل microwaving آنها را میان حوله کاغذی. اگر شما زمان بیشتری – و آیا همه ما در حال حاضر ؟ – سعی کنید فر.

گریگوری اول شسته و نابودی گیاهان خشک کردن با حوله کاغذی و سپس انتقال آنها را به یک ورق تابه ای در فر را روی پایین ترین تنظیمات آن در حالت ایده آل کمتر از 200 درجه (سعی کنید با استفاده از “گرم” تنظیم اگر فر شما یکی است). شروع به چک کردن آنها پس از حدود یک ساعت اگر چه آن ممکن است بیشتر طول بکشد. پس از فرو ریختن آنها بین انگشتان دست خود را, آنها انجام می شود. یا به صورت فوق العاده آهسته, روش, گریگوری می گوید: شما می توانید با قرار دادن آنها را در حوله کاغذی و کاغذ و اجازه دهید آنها را خشک به طور طبیعی در یک آفتابی پنجره طوفان یا گرداب شدید.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>