دوروتی دین ارائه: هیچ چیزی مثل ماهی در اینجا – ماهی قزل آلا خوشمزه en croute ساده است به – Mon, 06 Apr 2020 PST

پف قنادی دست پایین مورد علاقه من خمیر برای پخت و پز. آن را آسان به رسیدگی و به راحتی در دسترس در بخش منجمد از فروشگاه مواد غذایی محلی خود. آن معمولا است – شما هرگز نمی دانید این روز است.

من عاشق آن ترد و پوسته پوسته و اذوقه و نوشابه بافت و چگونه از آن همه کاره است. از empanadas و لذیذ به گلدان پای و گردش وجود دارد هیچ محدودیتی در شیرین و خوش طعم خلاقیت می توانید آن را.

اینکه ظروف نه تنها در طعم و مزه بلکه در ارائه بیش از حد (فکر می کنم ولینگتون گوشت گاو مینی کار افتاده d’oeuvres, palmiers و Napoleons) ساخت آن را ایده آل برای مناسبت هایی مانند عید پاک.

من می دانم که لعاب ژامبون یا گوشت گاو کباب است که معمولا ستاره از وعده های غذایی ویژه ای اما برای این آلاسکا آن ماهی قزل آلا en croute.

و اجازه ندهید فانتزی, فرانسوی, نام شما احمق آن را راحت تر از آن برای تلفن های موبایل. ماهی قزل آلا en croute به سادگی ترجمه برای “ماهی قزل آلا در پوسته” است که با پوسته بودن – شما آن را حدس زده – پف دار. همراه با چند مواد اولیه شما را شوکه چقدر ساده و موثر و کاملا ظرف خوشمزه است که به.

شیرینی صدر با فیله ماهی قزل آلا slathered با خامه مخلوط پنیر و اسفناج با چاشنی روشن و مرزه طعم لیمو و شوید و سس ووسترشر. آن را در صدر با ورق شیرینی و مهر و موم در اطراف لبه های قبل از خار با تخم مرغ شستشو قرار داده و در فر پخت.

برش به آن طلایی ظریف پوسته نشان می دهد که کاملأ پیچیده ساخته شده و لایه های مرطوب و پوسته پوسته شدن ماهی قزل آلا و خوش مزه اسفناج پر کردن.

خدمت در کنار بهار سالاد یا سیب زمینی بو داده آن را یک آسمانی وعده غذایی است که مطمئن شوید که برای تبدیل شدن به یک مورد علاقه خانواده.

ماهی قزل آلا en Croute

1 بسته پف خمیر شیرینی/ورق ذوب

1 پوند filets ماهی قزل آلا پوست و deboned

فلفل

2 قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده و تقسیم

8 اونس پنیر خامه ای نرم شده

1 (12 اونس) بسته بندی شده منجمد خرد شده اسفناج گرم و خشک به خوبی

1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

1 قاشق غذا خوری سس ووسترشر

1 قاشق چای خوری پودر سیر

1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر

1/2 قاشق چای خوری فلفل

تخم مرغ را بشویید:

2 زرده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری آب و کمی نمک

پیش گرم کردن فر را به 350 درجه می باشد.

رول کردن ورق از خمیر پف دار مناسب ماهی قزل آلا, فیله. جای شیرینی بر روی یک ورق پخت. پت خشک ماهی قزل آلا و محل آن را بر روی خمیر شیرینی و فصل را با نمک و فلفل و 1 قاشق غذا خوری شوید خرد شده.

ضرب و شتم پنیر تا صاف و سپس اضافه کردن در اسفناج باقی مانده و زعفران و آب لیمو, Worcestershire sauce, پودر سیر, نمک و فلفل و مخلوط را به ترکیب.

گسترش پنیر خامه ای مخلوط به طور مساوی بیش از ماهی قزل آلا.

رول کردن ورق از خمیر پف دار و پوشش ماهی قزل آلا. خرج کردن با هم لبه های بالا و پایین خمیر همه در اطراف. نمره بالای قنادی به آرامی با چاقو برش کم عمق crisscross خطوط و یا طراحی هر آنچه شما می خواهید. قلم مو با تخم مرغ شستشو و پخت به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی است.

آدری و آلفارو را می توان در رسید [email protected]

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im