دوروتی دین ارائه: دیوانه و دلپذیر گردو میله نیست فقط برای پاییز – Mon, 30 Mar 2020 PST

من می دانم که ما تمام شده است و مجبور به کار در آشپز ما مهارت های پخت و پز شام هر شب برای هفته ها در پایان به ذکر است ساخت صبحانه و ناهار ،

اما با مارس 14 مورد ستایش قرار داد سالانه به عنوان ملی پکن بعد از آن زمان به سنگ تیز کردن در در ما پخت.

در حالی که گردو معمولا همراه با سقوط و شکرگزاری دسر وجود دارد بدون هیچ دلیل که چرا خود را دیوانه و طعم دلپذیر نمی تواند لذت می برد در طول سال.

و چه زمانی بهتر از خود را در آن foodie تعطیلات ؟ نمایشگاه آنها را به کمال این اعتیاد گردو میله پر از گردو در شکوه و جویدنی با شکوه که لایه بیش از یک ضخیم اذوقه و نوشابه پوسته کره.

آنها زیاده بدون اینکه بیش از حد شیرین و آنها نسبتا ساده برای ایجاد.

پوسته ترکیب کره و شکر که آبش تا کرکی قبل از مخلوط کردن در یک تخم مرغ و وانیل. به مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک اضافه می شوند. خمیر فشرده به یک ورق پخت اندود شده با کاغذ و پخته تا فقط تنظیم شده است.

برای شکوه و کره و عسل و شکر قهوه ای و لیمو و پرتقال zests ترکیب در یک ماهی تابه و به ارمغان آورد به جوش به مدت 3 دقیقه. آن را حذف از گرما و نهایی مواد تشکیل دهنده کرم های سنگین و گردو خرد شده هستند هم زده است. این مخلوط سپس ریخت و بیش از این پر و پخته پوسته و بازگشت به فر برای پخت تا مجموعه حدود 30 دقیقه.

آنها سرد قبل از اینکه قطع به میله و خدمت کرده است. گردو می تواند عوض شود برای گردو و یا ترکیبی از این دو می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

برای من chocoholics شکلات چیپس (حدود 1/2 فنجان) می تواند اضافه شود به شکوه قبل از آن را ریخت و بر روی پوسته. متناوبا, شما می توانید نم نم باران در شکلات پس از آنها سرد.

اگر شما ولع مصرف یک طعم و مزه از سقوط 1/2 قاشق چای خوری پای کدو تنبل ادویه می تواند هم زده در کنار گردو. و یا برای یک ضربه واقعی در جوانه های چشایی اضافه کردن 3 قاشق غذاخوری بوربن به شکر قهوه ای مخلوط و پس از آن آب پز.

گردو میله

اقتباس از Ina Garten.

برای پوسته:

1 1/4 فنجان کره بدون نمک دمای اتاق (2 1/2 چوب)

6 قاشق غذا خوری شکر

1 تخم مرغ

1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

2 1/4 فنجان آرد

1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر

1/8 قاشق چای خوری نمک

برای با شکوه:

1 فنجان کره بدون نمک (2 چوب)

1/2 فنجان عسل

1 1/2 فنجان قهوه و شکر بسته بندی شده

1/2 قاشق چای خوری رنده شده لیمو

1/2 قاشق چای خوری رنده شده پرتقال

1/8 فنجان خامه سنگین

1 پوند گردو درشت خرد شده (حدود 3 3/4 فنجان)

از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه می باشد.

برای پوسته خامه کره و شکر را با هم تا زمانی که نور و کرکی در حدود 3 دقیقه است. اضافه کردن تخم مرغ و وانیل و خوب مخلوط کنید.

غربال کردن با هم آرد و بکینگ پودر و نمک. و سپس اضافه کردن آن را به شما آبش مخلوط و مخلوط کنید تا فقط ترکیب شده است.

با floured دست فشار دهید خمیر را به طور مساوی به یک 9×13 اینچ پخت ورق اندود شده با کاغذ ساخت یک لبه در اطراف خارج است.

پخت 15 دقیقه تا زمانی که پوسته تنظیم شده است اما نه browned. اجازه می دهد تا خنک شود.

برای با شکوه اضافه کردن کره و عسل و شکر قهوه ای و zests به یک ماهی تابه با حرارت کم و با استفاده از یک قاشق چوبی هم بزنید تا کره ذوب شود. افزایش گرما و جوش به مدت 3 دقیقه. حذف از گرما و هم بزنید در کرم های سنگین و گردو خرد شده.

پور بیش از این پوسته و صاف به حتی یک لایه.

پخت به مدت 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که پر کردن است مجموعه. حذف از اجاق و اجازه می دهد تا کاملا خنک شود. بسته بندی در پلاستیک بپیچید و در یخچال تا سرد است. برش را به میله و خدمت می کنند.

آدری و آلفارو را می توان در رسید [email protected]

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de