ناهار خوری: Ma آشپز رستوران کره ای باید بازدید با آب گرم و مهمان نوازی و توجه به جزئیات

کوه های راکی Bulgogi در کارشناسی ارشد آشپز کره ای restuarant واقع در 5818 111 سنت گراهام هیکس / Postmedia

آن را همیشه یک نشانه اطمینان بخش برای کشف یک رستوران نگه می دارد و یک منو کوچک از آیتم های, و آن را حتی بهتر در هنگام ثبت نام یک رستوران آشپز/مالک به صورت دوره ای برگ آشپزخانه به گپ و گفتگو با مهمانان و اطمینان از همه چیز در حال اجرا است به عنوان آن را باید.

هر دو معنی وجود دارد سخت توجه به جزئیات یک احترام عمیق برای مواد غذایی آماده و شام به آنها آن ارائه شده است.

که تجربه شما می توانید انتظار در کارشناسی ارشد آشپز رستوران کره ای که باز چند ماه پشت در Lendrum مرکز خرید. من و همسرم دوربین مخفی در برای یک وعده غذای گرم در یک شب سرد چند هفته به عقب هر دو از ما طرفداران غذاهای کره ای و همیشه در شکار برای یک مقصد جدید در شهرستان.

ما وارد نسبت به پایان شام عجله حدود شش جداول اشغال شده در متوسط اما معصوم فضا. میزبان ما به سرعت به ما نشان داد به یک گوشه راحت جدول ارائه شده و ما یک منو و برخی از آب است. به من گفت: منو محکم ساخته شده و فقط تعداد انگشت شماری از غذا و برق در ارائه که اجازه می دهد تا آشپز/صاحب یونگ هو لی به آزمایش با شبانه ویژه — یک بشقاب ترد chalmat خیس دنده خوک و یک سوخاری تیلاپیا در ارائه در طول سفر ما.

که مایل به سعی کنید چند منو مهره های اصلی ما آغاز شده با بخار پز توفو (5 دلار) و آوکادو و میگو, سالاد (12 دلار). ما تکمیل وعده غذایی ما با یک بطری Makkoli برای به اشتراک گذاشتن (12 دلار) و کره تخمیر شراب برنج که ملایم و شیرین عطر و طعم و ابری رنگ به طور سنتی sipped از کم عمق کاسه. این یکی از مورد علاقه من کره ای, نوشیدنی, اما گاهی اوقات سخت برای پیدا کردن در اینجا, بنابراین من خوشحال به آن را ببینید در منوی نوشیدنی, که همچنین شامل چند آبجو نیم دوجین انواع soju و یک انتخاب کوچک از پاپ و آب.

آن را طولانی نیست قبل از ظروف آغاز ورود. اول سالاد — کرم آووکادو و چاق و چله میگو بودند به دقت پیچیده شده در اطراف هر یک از دیگر در بالای تخت به آرامی لباس پوشیدن زمینه سبز. در بالا نشسته یک کوه کوچک از نازک خرد شده و سرخ شده سیب زمینی ارائه می دهد که رضایت بخش بحران به ظرف. کنجکاو در مورد این شکوه من خواست سرور برای اطلاعات بیشتر که به سرعت منجر به مراجعه به جدول ما با سرآشپز لی. او توضیح داد: آشپزخانه خرد کن سیب زمینی و سپس شستشو آنها را به حذف بیش از حد نشاسته قبل از خشک کردن آنها را با دقت که مانع از گرما حساس سبزی از سوختن سهوا. این پس از آن باعث می شود که غذا از همه بیشتر قابل توجه است و یک عهد به نظم و انضباط ،


Ma آشپز جدید کره ای رستوران واقع در 5818 111 سنت در Lendrum محل مرکز خرید.

عرضه

Lee شده است پخت و پز برای نزدیک به 30 سال در قابل توجه آشپزخانه ها در سراسر جهان و به وضوح طول می کشد افتخار در هنر و صنعت خود را. Ma آشپز است که کار خود را از یک فضای باز کرد به هیچ هیاهو ترجیح می دهند به اجازه دهید مواد غذایی برای خود صحبت می کنند و آن را تا به حال.

بخار پز توفو به همین ساده و در عین حال خوشمزه و کاملأ پیچیده اعدام شد. آن شده اند که به اندازه کافی آسان به شیب با یک شمع خانه ساخته شده کیمچی بالای برش به ضخامت توفو اما در عوض Lee زمان صرف شده برای ساخت متعادل ظرف هر دو در عطر و طعم و بافت. یک تخت کوچک از کلم خرد شده را می دهد ظرف چند ترد طراوت در حالی که تعداد انگشت شماری از سبز روشن آن است. تند chalmat سس خو با یک مقدار سالم از روغن کنجد و دانش سطحی از سیاه و سفید, دانه های کنجد بالای توفو. هیچ عطر و طعم چیره دیگر و شما با اندکی هنوز رضایت بخش گرما در عقب دهان خود را.

بعد ما تصمیم گرفت برای مقابله با کوه های راکی Bulgogi ($37) که قطعا زندگی می کند تا نام خود را. تحت اللفظی کوه از 48 ساعت-ترشی نازک گوشت نشسته حفره حفره بین معطر سوپ و شمع تازه هویج و کدو و قارچ و توفو. زیر آن همه توده ای از japchae یا شیشه ای, رشته فرنگی, نشستن آماده به خیس خوردن تا تمام طعم. لی یک بار دیگر ساخته شده ظاهر کمرویی قرار دادن گسترده گلدان بالای قابل حمل کوره تا غذا پخته می شود tableside. آن را طولانی نیست پس از کوره روشن است که مایع شروع به حباب و گوشت به آرامی شروع به حلقه اشاره ما با آن عطر. ما گود خورش به کاسه کوچک با استفاده از بخارپز برنج در کنار به ترید کردن براث. در حالی که آن را به معنای مشترک بین دو یا سه نفر شما به راحتی می توانید کشش به یک چهارم اگر شما noshing در غذا بیش از حد.

به عنوان مرسوم است با غذاهای کره ای, ما ارائه شد چند کوچک افتخاری, ظروف جانبی و یا banchan به همراه وعده غذایی ما است. هر دو خانه ساخته شده کیمچی یکی از انواع کلم و دیگر ترد تربچه. این جزئیات مانند این است که ما غذا که بسیار رضایت بخش است.

ما سفر کرده اند Ma آشپز دوباره از آنجایی که اولین بازدید در هر زمان استقبال مانند دوستان قدیمی. در سفر اخیر ما شاهد Lee نشان uninitiated چگونه به درستی ترکیب یک کاسه بزرگ از bibimbap (استفاده از چند قاشق همراه مایع به کمک جدا کردن برنج بخار پز) و با استفاده از قیچی به حدود قطعات برش تربچه کیمچی tableside (به دلیل برش آن را از آن خود کرده تخمیر آن را نگه می دارد ترد البته). من به معنای هر کسی که شام میخورد داده شده است این مراقبت و توجه Ma آشپز باید بازدید در نقطه به صورت معتبر, تازه, غذاهای کره ای.

ناهار خوری

Ma آشپز

محل سکونت: 5818 111 خیابان NW

ساعت: دوشنبه تا شنبه ساعت 11 صبح تا 9 p.m; یکشنبه, 11 صبح تا 8:30 p. m.

شام برای دو نفر بدون مشروب: 25 دلار به 40 دلار

تماس با ما: 780-757-8889

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>