محتوای مقاله

ناهار نیست فریبنده مناسبت برای خبرنگاران.

اغلب آن را خورده و در یک میز و شامل چیزی در کیسه پلاستیک مواد غذایی کشیده از بد بو یخچال بدون نور لامپ. گاهی اوقات ثروتمند خبرنگاران (کسانی که با همسران در تنظیم حرفه ای) را از اتاق خبر به خرید take-out, اما من هرگز غبطه می خوردند که گزینه. پلی استایرن ظروف مرا افسرده.

یکی از شگفت آور upsides از COVID-19 بوده و خوردن ناهار در خانه اگر آن را سخت برای رسیدن به. در روزهای اولیه از این بیماری همه گیر, من پیدا کردم خودم را در ساخت یک ساندویچ ماهی تن در صبح و قرار دادن آن را به یک Tupperware ظرف و سپس در یخچال برای ناهار. حتی اگر من می تواند ساخته شده اند که همان ساندویچ چند ساعت بعد ماهی تن در Tupperware یک آرامش مراسم برای من (من آگاه هستم تن ماهی ممکن است توهین آمیز به من اتاق خبر همکاران برگشت وقتی که من آنها را به حال, اما من اهمیتی نمی دهند.)

در آغاز همه گیر من chowed پایین به سرعت در آن ساندویچ در این جزیره در آشپزخانه ما با شوهرم بود که در حال حاضر همیشه در اطراف. یکی دیگر از تنظیم. در طول سال من آمده بود برای لذت بردن از خوردن ناهار به تنهایی بالا انداختم من صفحه کلید, بو کردن کون, مایکروویو exhalations از دیگر خبرنگاران Tupperware که به نحوی کمک به حس جامعه ما لذت می برد.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de