آشپز لئون Mazairac به ارمغان می آورد کاملا با شکوه یورو-الهام صفحات به مرکز شهر اورلاندو Elize رستوران

“فقط دو چیز من نمی توانم ایستاده در مورد این جهان: افرادی که تحمل مردم دیگر فرهنگ ها … و هلندی.” که خط ادا شده توسط Michael Caine در Austin Powers in Goldmemberیکی من parroted – در شوخی البته به من ناهارخوری, دوستان داشتن رابطه جنسی در طول سفر به Elize یک رستوران اجرا شده توسط رستوران و ملی هلند میشل Lagerweij. اوه آمده در حال حاضر در میان تمام weltschmerz و احساس وحشت و نگرانی جهانی وجود دارد هیچ کار اشتباهی با کمی سبک سری – به خصوص در هزینه هلندی. [blink] [blink] هنوز هم شوخی!

Lagerweij که در طول زمان فرسوده قاشق فضا به روح مرکز شهر اتاق ناهار خوری مناسب West Elm-ing قبل از آوردن در آشپز, Leon Mazairac که حضور در یک برنامه تلویزیونی به نام BinnensteBuiten او را ساخته اند یک بیت از یک آشپز مشهور در هلند. او حتی پخت و پز خود را شعار “پیچیدگی از طریق سادگی” – است که مانند خیلی ساده و در عین حال بسیار پیچیده است “12 Floridan سبزیجات سالاد” ($11/22 دلار). من در واقع شمارش بیش از یک دوجین سبزیجات – همه چیز از romanesco به هندوانه تربچه به نخود به کلم بروکسل – لباس با رازیانه و دانه خردل drizzled با cauli کرم لایه با خامه هلندی ماست و پخش با دم گاو سرکه بریزید. پیچیده مناسب است ؟

حتی Elize را deviled تخم مرغ ($6/$12) خوابانده شده در shoyu تغییر و آراسته با makrut آهک هالاپینیو, برنج اغراق شده و خاویار را استادانه درست شده از جنبه های. پرسید که چه نوع خاویار سرور ما به سادگی اظهار داشت: “این از کنتاکی” خب آره paddlefish تخم مرغ است. بدون در نظر گرفتن این “shoyu تغییر tamago” بودند devilishly خوب و حتی بهتر از زمانی که تعقیب با $2 Moondancer صدف از مین (نه جزیره پرنس ادوارد به ما گفته شد).

تن وارونه پیتزا ($11/22 دلار) یکی دیگر از جذاب انتخاب از “سرد خلق” بخش از منو نه پیتزا و نه وارونه است. آن را کمی ماهی مزه این جن از نبات تن صدر با صدف مایو و نه خوش ، به “پیتزا” به مقدار نازک phyllo شیرینی استراحت در بالای ماهی تن. “Elize” است که مزین بر روی دایره ویفر در گرد شوید که هر دو به خوبی لمس و یا به طرز وحشیانه ای چپ دست. (Elize, در صورتی که شما تعجب است که نام Lagerweij را.)

برای بزرگنمایی کلیک کنید PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett

“Blimey! من فکر کردم من بوی کلم.” که یکی دیگر از خط بزرگ از Goldmemberو نه به طور کامل نه وابسته به وعده غذایی ما است. کلم شما ببینید, بود, ترد کوسن که در آن یک زن و شوهر از فربه گونه ($11/22 دلار) نشسته ساخته شده بیشتر از همه خوش مزه توسط یک حیطه از ملاس و پوره سیب زمینی mousseline. که mousseline در حال استراحت در یک استخر از قهوه ای و کره نیز به همراه بو و اقیانوسیه سفید میگو ($11/22 دلار). راستش این میگو بسیار قابل توجه خود را, اما من یکی می گویند هیچ به قهوه ای کره. بیشتر نه چندان محلی غذاهای دریایی: sublimely خشکیده پوست-در شمال اقیانوس اطلس cod (11 دلار) خدمت با زعفران orzo و crunched با رازیانه. کاملا با شکوه.

این آخرین سه ظرف به تنهایی باید سیمان Mazairac وضعیت به عنوان یکی از شهرستان های جدید بهترین سرآشپزها به خاطر او است. این یک نتیجه گیری ما آمد و به ما به عنوان sipped در رم-prosecco پیر کوبا (11 دلار) و nibbled در دال هلندی پای سیب (8 دلار) با لوبیا وانیل یخ کرم.

BTW: دو قیمت های ذکر شده در کنار هر ظرف در منو (دسر از مطالعه حذف شدند) منعکس کننده این دو بخش Elize ارائه می دهد. شخصا, من می خواهم را به استفاده کامل از کوچکتر tapas به اندازه نفر را به انواع بیشتری به جدول خود را. و اگر شما می خواهید بخش بزرگتر اما میلی به پرداخت قیمت بالاتر به خوبی شما همیشه می توانید به هلندی.

این داستان به نظر می رسد در مارس 18, 2020, شماره چاپ از اورلاندو هفتگی. اقامت در بالای اخبار و مرکزی فلوریدا و دیدگاه ها با ما خبرنامه های هفتگی.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>