ملکه آفریقایی Ola Bello ارائه می دهد یک جشن سلطنتی در طعم نیجریه

وجود دارد یک صحنه در هیچ گذرنامه مورد نیاز که در آن آشپز مارکوس Samuelsson و پاتریشیا Nyan آشپز-صاحب Suya کلبه در هوستون بحث در مورد اهمیت suya. ادویه مالش عمدتا نشات گرفته از مسلمانان شمال نیجریه است ساخته شده از بادام زمینی و فلفل و مورد استفاده برای marinate کبابی گوشت و مرغ در نیجریه اشپزی. “مثل همه کشورهای آفریقایی” Samuelsson می گوید: “نیجریه بسیاری از قبایل مختلف با بسیاری از نظرات مختلف اما یک ظرف مانند suya به ارمغان می آورد نیجریه با هم.”

در طعم نیجریه رستوران در SoDo, من چت با صاحب Ola Bello و برادر Zeke که هر دو احساسات اکو و اضافه کردن: “در نیجریه بدون توجه به قبیله خود را و یا این که آیا شما مسیحی یا مسلمان همه ما خوردن همان غذا و همه ما را با هم بخورند.” به جز در طول یک بیماری همه گیرمن به خودم فکر می کنم قبل از blurting به من ماسک, “خوب, اجازه دهید من منظور از suya گوشت گاو!”

برای بزرگنمایی کلیک کنید Egusi (goat pepper soup) with pounded yam - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • Egusi (بز و فلفل سوپ) با زد یام

گوشت کبابی را kushiyaki, شیش کباب کوبیده, mushrooms, mishkaki یا souvlaki است مخرج مشترک آشپزی – دسترس در نقطه ورود به یک فرهنگ کرایه. و suya گوشت گاو ($12.99) خدمت در اینجا این قاعده مستثنی نیست. آن را بیش از حد دشوار نیست نه بیش از حد مناقصه و استفاده از نور کامرون فلفل (ساخته شده از خشک اسکاچ bonnets) نمی مجموعه زبان خود را به آتش کشیده وجود اینکه ظروف در طعم نیجریه است که انجام درست آن. این ayamase ($12.99) یک گلچهره خورش ترکیب سفید و روغن پالم گوشت ملخ لوبیا و دوز لیبرال که فلفل آمد با یک هشدار از Ola. “این hottttttt.”

Ola نیست دروغ است.

یک طرف از برنج سفید – بزرگ palliator – تر به نظر می رسید در حال حاضر لازم است از آن قبل از خوردن به اصطلاح “طراح خورش.” برنج نبود از jollof, تنوع هر چند که اینجا خدمت کرده است و همچنین این که نیجریه ملی ظرف و تمام. آن پخته شده در سس گوجه فرنگی با فلفل و فلفل و من آن را با یک چهارم مرغ ($10.99) همراه با معین-معین ($3.50) – کرکی اسفنجی بخار پز لوبیا و تخم مرغ پودینگ ساخته شده از پوست کنده نخود چشم سیاه و البته فلفل. من می توانم به اندازه کافی از آن است که تا زمانی که معده من ضربه دیوار از پروتئین است. کمک نمی کند که Zeke توصیه می شود خوردن آن با دودو ($2.50) که در حال قطع کردن بیت سوخاری شیرین plantains. اما قبل از حفر به jollof, من موفق چند قاشق سنگین (و بله تند) یام فرنی خدمت کرده سرخ شده با پودر گچ ($12.99).

برای بزرگنمایی کلیک کنید The dining room at Flavors Nigerian - PHOTO BY ROB BARTLETT

  • عکس راب Bartlett
  • اتاق ناهار خوری در طعم نیجریه

همه از این به من احساس مانند یک شاهزاده نیجریه – نیجریه شاهزاده ترکیدن در درزهای و مجبور به شل کردن کمربند خود را خاموش و شلوار خود را به خاطر به هیچ وجه او را پایان جشن خود بدون سلطه برخی از بز و فلفل سوپ ($10.99). من احتمالا باید به ذکر است که همه این رخ داده است در آسایش (و حفظ حریم خصوصی) از خانه خود من – من هیچ gourmand, نمایش دهنده. که گفت:, من مکیده بر روی تکه های چرب استخوانی بز در حالی که دروغ گفتن در یک شبه خوابیده مد بر روی نیمکت اما این ruminant bon-bons تنها ارائه زودگذر لذت. این سوپ من می خواستم و این که آبگوشت است که باید من آینده را بارها و بارها به طعم نیجریه. مگر اینکه همه چیز سقوط از هم جدا.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>