خرید عمده چای

ایرانی ها چای را دوست دارند زیرا خرید عمده چای بلافاصله خستگی و سردرد را برطرف می کند و اعضای خانواده را برای چند دقیقه جمع می کند. متأسفانه اکثر خانواده ها چای خارجی را به چای ایرانی ترجیح می دهند زیرا دمنوش آن سریعتر دمیده و رنگ آن سریعتر می شود و با توجه به اینکه مدتی است چای سیاه در عطرهای مختلف و با نام های مختلف موجود است ، خانواده ها چای معطر بیشتری مصرف می کنند.

حال س questionال این است که آیا رنگ و تهیه سریع چای خارجی کیفیت آن را نشان می دهد خرید عمده چای یا جعلی بودن آن را نشان می دهد و از نظر رنگ ، طعم و رایحه چای خوب چه ویژگی هایی دارد؟

دکتر محمد حسین عزیزی ، متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس خرید عمده چای ، درباره تفاوت های اصلی چای سیاه ، سبز و سفید می گوید: انواع مختلف چای در روش پوشش ، تخمیر و خشک شدن متفاوت است. چای سیاه در صورت طولانی بودن زمان پخت و تخمیر طولانی و گرمای خشک شدن به دست می آید.

این نوع چای به دلیل تخمیر طولانی مدت حاوی کافئین بیشتر و رنگ بیشتری است. اما اگر خرید عمده چای زمان کاشت کوتاه و بدون تخمیر باشد ، گیاه در سایه خشک می شود یا گرمای کم چای سبز تولید می کند که در برابر ترکیبات ضد سرطان موثرتر است. چای دیگری به نام Orlang یا نیمه تخمیر تولید می شود که بین چای سبز و سیاه است و فرآیند تخمیر کوتاه دارد.

به گفته این متخصص ، چای سفید در جداسازی چای سبز و سیاه نمی گنجد و غالباً چای کوهی و برخی از انواع چای که گونه های مختلف گیاهی دارند ، چای سفید نامیده می شود.

به درجه چای توجه کنید

روی بسته بندی برخی از چای ها نوشته شده است که از برگهای فوقانی گیاه چای تهیه می شود. آیا خرید عمده چای برگ های چای بالا و پایین خواص مختلفی نسبت به یکدیگر دارند؟ در همین رابطه دکتر عزیزی می گوید به برگهای فوقانی گیاه چای جوانه برگ چای نیز گفته می شود که از لطافت و لطافت بیشتری برخوردار بوده و کوچکتر است.

هرچه این برگها ریزتر ، نرم و لطیف تر باشند ، روغن و عطر و بوی بیشتری دارند و عطر بیشتری دارند و چای درجه یک محسوب می شوند. برگهای کمی بزرگتر چای درجه 2 است و چای تهیه شده از برگهای بزرگ ، پیر و ضخیم در انتهای گیاه را چای درجه 3 می نامند که کافئین بیشتری دارد و تلخ تر است.

تفاوت چای محلی و خارجی

این چای در ایران متولد نشده است و در هندوستان قاجار از هند وارد ایران شده است و خرید عمده چای هنوز هم نمی توان به طور قطعی گفت كه چرا چای خارجی زخمی و غلیظ است و چای ایرانی نیز نازك و سبك است زیرا هنوز تهیه نشده است. پژوهش.

دکتر عزیزی با اشاره به این س saysال می گوید ممکن است چای خارجی حاوی رنگ و طعم دهنده باشد و یا اینکه ایرانیان هنوز به این روش نرسیده اند که سرامیک را در روش فرآوری چای به عنوان خارجی به دست آورده اند. از طرف دیگر ، فصل برداشت ، شرایط آب و هوایی و گونه های گیاهی نیز می تواند تا حدودی بر رنگ و سرعت تهیه چای تأثیر بگذارد.

به عنوان مثال ، چای بهاره ایرانی کم رنگ است اما از چای تهیه شده در پاییز خوشبوتر است. بهترین خرید عمده چای و خوشمزه ترین چای ایرانی مربوط به چای بهاری است و پس از آن چای تابستانی و پاییزی قرار دارد. همچنین مهم است که بدانید چای غلیظ یا سبک به معنای برتری یک چای نسبت به چای دیگر نیست.

عطر چای چیست؟

بیشتر خانواده ها از انواع چای های معطر برای وعده های غذایی استفاده می کنند. آیا خرید عمده چای می توان گفت که تمام چای های معطر حاوی ترکیبات معطر مصنوعی هستند؟ دکتر عزیزی پاسخ می دهد که اکثر چای های ممتاز معطر هستند و رایحه طبیعی چای دارند. اما اگر منظورتان چای معطر است که روی بسته بندی آن نوشته شده است ، باید بدانید که عطر چای به طور طبیعی و مصنوعی استفاده می شود.

انواع طعم های طبیعی از پودرهای میوه کاج و مخروطی گیاهی بنام ترنج ساخته می شود و انواع طعم های مصنوعی شامل روغنهای اساسی میوه و شکلات است. البته باید این را هم بدانید که یک مجله علمی خارجی از تأثیرات مضر چای با طعم ترنج بر کبد گزارش می دهد.

بهترین نوع چای سیاه

به گفته دکتر عزیزی ، چای ، برگ و قلم شکسته بهترین نوع چای سیاه است که خرید عمده چای پس از تهیه خرید عمده چتر آن برگ های چای در قوری بزرگ و مسطح می شوند. چای مورچه و باروت از دسته چای های کلاس 3 است که تکه ها و پودرهای چای قدیمی را در روغنهای اساسی رنگ و خرد می کند.

چای دارجیلینگ و ارلگر نیز انواع چای سیاه هستند که به نام محل کشت و تولید نامگذاری شده اند و باید براساس سلیقه مصرفی انتخاب شوند. بدترین نوع چای کیسه ای است که از پودرهای چای بی کیفیت تهیه شده و اغلب حاوی رایحه ای شیمیایی است. همچنین بدانید که چای ارگانیک که امروزه در برخی از مراکز موجود است ، قابل اطمینان نیست.

ویژگی های چای با کیفیت چیست؟

برای نوروز بهتر است از میهمانان با چای ایرانی و غیر معطر پذیرایی کنید. این همان چیزی است که دکتر عزیزی می گوید و می افزاید که چای مرغوب ایرانی باید دارای عطر و طعم طبیعی چای باشد و رنگ آن قهوه ای و غلظت کم باشد. مالش می دهد